![]() |
Re: Baby Bear....
Quote:
Varianta mai simpla si mai ieftina e 25 12v....la care daca ii faci soft poate trage la fel ca un 24v. |
bun....iese din calcul 24v atunci....ma apuc de cautat 12v cu toate anexele ca banuiesc ca nu e doar motoru;l de schimbat
|
frumos ursul, pune 12v, e mult mai usor de montat si nu merita efortul sa pui 24v..eu le-am avut pe ambele si 12v mi se pare mai exploziv, mai spectaculos, 24v e motor mai nou, e mai elastic, nu merita efortul (financiar + destule modificari sa `cada` pe E30) pt cativa caluti in plus..
E30 din cate stiu eu vine stock cu volanta mai usoara..e super ok..un mic softulet daca tot il cunosti pe rabanne si e gata motorasul..bafta |
Re: E30 - Baby Bear....
Quote:
|
Pastreaza blocantu si cumparati motor si cutie getrag... o sa se miste bine
|
corect , cutie getrag 260 si faci treaba ....
|
va foarte multumesc bajeti :)...o sa raman la cel de 12v...o sa vad ce fac cu troaca atunci cand s-o mai incalzi putin...momentan ma bucur de consumul de v12 de pe ea :D
|
O sa te plictisesti repede de 2.5 12v :P
dar e foarte la indemana si usor de montat... teoretic in 2 zile masina e gata,la cheie... e usor sa pui 2.5 12v :) e plug&play ... dar... sa nu te dezamageasca... prea curand... merita investitia oricum ... pastreaza blocantul ... o sa-ti placa felu in care fuge cu 4.10 ... eu am avut 2.5 12v cu 4.27 blocant... si era fashneatza ... :) bucura-te de zapada cat mai poti ... si de asfaltu ud care-ti permite sa NU mergi DREPT :D succes cu hursu ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning