![]() |
Re: Chevrolet Spark 2010 -constructie in imagini
Sincer, nu inteleg la ce folos sa ai machete de-astea din hartie, carton, pe bune, nici praful de pe ele nu poti sa il stergi bine ca se indoaie din toate incheieturile. :peace:
|
mie mi se pare foarte ok..chiar seamana cu un spark..
astept cu interes varianta finalizata. |
multumesc pentru aprecieri :D
@inchains0: macheta este departe de a fi finalizata, versiunea finala fiind mult mai buna, aaa.. si stai calm masinile in final au o rezistenta destul de buna:D voi posta poze din constructie mai tarziu |
myaytza, esti la un liceu de arta sau pur si simplu ai tu acest talent?
Sa nu uitam cat timp se pierde si cata munca se depune ca totul sa fie in "grafic". Plus ca mai este si pasiune si entuziasm. Daca acum la 14 ani este pasionat de acest concept si modelare cu siguranta in timp isi va perfectiona tehnicile de modelare si va trece pe die-cast...who knows?! P.S astept cu interes sa vad ce-ti va iesi, indiferent de rezultat. De apreciat. |
Nu sunt clasa a 8a :D, construiesc masinile astea de la 6 ani(nu erau la fel atunci) dar oricum multumesc foarte mult :D
Iata pozele din ultima etapa de constructie: http://picasaweb.google.com/11706227...ersiuneFinala# Am construit lateralele,bordul si cotierele.Sper sa va placa :D |
Quote:
Ciocu mic si joc de glezne :???: |
Vad ca ai ceva cu mine ....
Io i'am raspuns la misto lui MC iar tu neavand ce sa faci ai zis sa te mai iei un pic de mine ca cine stie ?! Poate se aliniaza mai ok astrele.... Plus ca am zis ca se putea si mai rau... |
6 Attachment(s)
Astazi avem: consola centrala si acoperisul:-)
Attachment 1358989Attachment 1358990 Attachment 1358991Attachment 1358992 Attachment 1358993Attachment 1358994 |
4 Attachment(s)
Si ultima etapa din ziua de azi
Construite: spatele, capota si un scaun:lol: Stiu, nu e chiar asa de reusita, dar.....merge;) restul va urma maine(cred-dupa olimpiada) Attachment 1359516Attachment 1359531 Attachment 1359533Attachment 1359534 |
super.
pana acum e ok, sa vedem ce mai urmeaza |
frumos frumos, ai muncit ceva...
mult succes la olimpiada! |
1 Attachment(s)
Astazi mai putin...foarte putin:oops:
O roata...si cam atat ca nu prea am timp in saptamana, ce mai dibuiesc in week-end.Sa vedem ce fac maine:lol: Attachment 1368420 |
Mie mi se pare ok cum a iesit pana acum:-)
Spor la lucru si felicitari;-) |
3 Attachment(s)
Azi dimineata am construit practic ''fata '' masinii, adica bara unita cu capota.Nu sunt foarte satisfacut ,dar ca prima mea masina de ''anvergura'' asta e bine:???:
:arrow: Attachment 1371189Attachment 1371190 Attachment 1371191 |
super
arata bine! bafta in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning