![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Intr-adevar , nici la liniutza nu-i chiar cum crede lumea , ca oricine stie apasa pedala in linie dreapta .. is multe (rpm,shifting,etc) dar la indemanare is MULT mai multe .. |
Aham, ai participat?
|
:evil: :evil: toucheee ...
|
Da' nici indemanarile cum sunt acum nu sunt cine stie ce spectaculoase...
|
Re:
Quote:
|
bah ... mie imi plac evenimentele in sine. te intalnesti cu lumea ... mai vezi o masinuta ... un motor ... un funduletz frumos ceva. ca-i liniuta sau indemanare are in definitiv cam acelasi mesaj. sa ne descarcam in acceleratie in cadru organizat nu pe strazi ... so ... 8) ... pedal 2 the metal
|
Mda...pedal 2 the metal la indemanare si patesti ce-a patit omu' cu 1100-ele preparat (stiu, nu era la conscurs, dar intelegeti ideea)...
|
:?: ce anume vrei sa spui??? treaba lu ala unde s-a dat ... eu ma refeream la concursuri organizate!
|
pai era un pic organizat
in spatele locului organizat a organizat si el niste cerculete dupa care la organizat pa el un stalp :D :D organizare proasta :wink: |
Re:
Quote:
|
Corect!! Dar eu vreau sa am dau cu masina mea pe circuit, nu cu cartul, ca de ala m-am plictisit... :P :P :lol: :lol:
|
Zicea cineva mai devreme ca Liniutzele sunt mai spectaculoase!!!
Intr-un fel sunt: viteze mai mari, adrenalina mai multa, curse mai multe. Dar si cursele de indemanare sunt k-lumea, dar sunt mai interesante pt. sofer si mai putin pt spectator!!!!! |
Pai normal ca nu sunt spectaculoase cele de indemanare daca toti merg incet sa nu darame vreun con. L-ati vazut pe ala cu Break-u cum s-a ridicat pe 3 roti? Pai ala spectacol sau ursuletele cum faceau gogosi pe langa con, daca ati fii si voi mai deschisi la faze din asta ar indemanarea ar deveni cel mai vizionat eveniment, mai ales daca se introduc si faze cum sunt la Americani, dupa ce faci jaloanele e un loc in care opresti si o iei cu spatele dupa aia faci un 180 cu spatele si continui sa vedeti acolo urale.
|
ca sa nu ne mai certam care tip de cursa e mai k-lumea o sa fac un poll ... sa voteze lumea care e mai tare ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning