![]() |
Re: imbracare volan in piele
1 Attachment(s)
volan mini
|
2 Attachment(s)
vw golf 4 inainte si dupa ce a fost imbracat cu perforata lateralele si cusut cu ata gri deschis
|
2 Attachment(s)
peugeot inainte si dupa ce a fost facut
|
2 Attachment(s)
Quote:
Depinde de volan..Cred ca cel mai bine ar fi sa ma suni.Volanele se incadreaza intre 200 si 500 ron. |
150 ron te costa
|
Quote:
Daca AU FOST imbracate in piele de fabrica. Volan in 3 spite-200 ron Volan in 4 spite-250 ron. Daca NU AU FOST imbracate in piele de fabrica,(sunt de plastic) preturile sunt urmatoarele. Volan in 3 spite-250 ron. Volan in 4 spite-300 ron. Cu piele perforata de obicei este cu 50 ron + Timp de executie 3-5 ore.Eventual volan la schimb pt gama Opel,Bmw si VW,(la unele modele) pana e gata cel de pe masina. Mentionez ca nu are importanta ca volanul e de Kadett din 85 sau X6 din 2012,pretul e acelasi. |
10 Attachment(s)
la mine maxim 250 ron costa o lucrare,daca nu a avut piele 180 ron cu piele simpla 200 cu perforata si daca a avut piele 150 ron si 180 cu perforata restul pana la 250 ron e diferite preferinte etc
|
pentru mai multe poze cu volane intrati pe fb la volaneinpiele,volanele se pot trimite si prin curier cum au fost trimise si acestea la care am facut poze bucuresti,barlad,bacau etc
|
Poate te ajuta acest link: https://www.pieseauto.ro/volane/vw/to...-34680275.html
Un volan de culoare neagra de piele pentru golf !! |
salll, cat ma costa un volan de skoda, modelul in 4 spite (poza de mai sus),combinatie piele normala-perforata(fara capac airbag), va multumesc anticipat
|
buna,pretul e de 180 ron,o zi buna
|
1 Attachment(s)
salut, te rog sa ma ajuti cu un pret pentru a reimbraca un volan de Alfa Romeo 156 fara comenzi pe volan (iti atasez si o poza), am vazut pe aici ca ai mai lucrat pe volan de Alfa, ma intereseaza sa imbrac si airbag-ul si cam cat ar costa.
Astept un raspuns de la tine Multumesc |
buna modelul ce il ai tu cu tot cu airbag e 300 ron
|
Quote:
|
buna,la volanul de alfa clientul a vrut o pile intoarsa nu e alkantara,alkantara e un fel de carpa cu un puf pe ea,pana in momentul de fata acel client nu sa plans de volan sa i se intample ceva mai mult nu pot sa iti zic,pielea ce o folosesc eu e tratata special pentru volane mai am o bucata de alkantara daca vrei sa faci asa volanul,o zi buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning