![]() |
Re: Opel Vectra B Caravan
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...3799-euro.html te intereseaza?
|
Salut,
Frumoasa masina, ma intereseaza, dar fa-mi o oferta. Astept raspuns si niste poze cu interiorul ar fi frumos daca ai pune. |
Quote:
|
Pentru Khristy, ai PM de la mine.
|
up
si valabil in continuare |
1 2 3 4 up
|
Schimb cu o Alfa 156?
http://autokun.ro/anunturiAuto/detal...0213212240.jpg |
Pentru Tudy:
Are ceva probleme masina? avind in vedere ca vrei sa o schimbi cu mai multi si m-am gandit ca ai ceva probleme cu ea si vrei sa scapi de masina. Fara suparare:) |
Salut. Masina nu are probleme, sau ma rog, grave. Exista cateva dichisuri de electronica + parbriz crapat, etc - dar de asta e si la acest pret.
Eu as vinde-o pentru bani, dar fiind criza, nu se prea vand si vroiam o masina mai de pe toate strazile cu care sa ma mai dau o vreme si sa incerc pe asta s-o vand. Alfa se vinde mai greu. E o masina mai pentru pasionati. In plus, avand si aceste chichitze, as vrea sa ajunga la cineva care sa se ocupe de ea. |
salut scuze de off-topic , 2 ideei :
- schimbi jentiile cu unele originale tot de pe un vectra b1 caravan? - cum e cu cipul ala lexmaul , banii , montaj , etc ca mi-ar place si mie sa o duc in 110cp caravanul meu . mc |
Pentru Tudy
Mersi de raspunsul prompt, o sa ma mai gindesc si sint convins ca o vinzi greu, lumea fuge de alfe, mie unul sicer imi plac, am prieten pasionat de alfe. Apropo un consum in oras? Masini bune. Sa ai bafta in continuare. |
Pentru shm3ny
Chipul a fost pe masina asa a fost cumparata din germania si nu pot sa-ti dau mai multe detalii, iar pentru roti pune poze, pe cit as rotile ce cauciucuri au mai multe detalii. Salut. |
Quote:
Fiind si indicatorul de motorina una dintre bube, nu am putut sa-i fac un calcul mai exact. Dar crede-ma ca am facut undeva pe la 800km (oras + extern) cu 40 litrii. Si asa in general cum umblu cu ea, se simte un consum foarte bun. Cam sub 7 pe oras. |
salut, masina imi place foarte mult, am admirat-o de cateva ori in oras. dar familia vrea un diesel. din acest motiv prefer banii. bafta la vanzare.
|
Sus cu Opelu'
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning