![]() |
Re: Manual de reparatii Opel
Salut,
ma ajuta cineva si pe mine cu un manual de reparatii pentru opel corsa d(2007),sau cum scot airbagul la volan sa-mi rezolv o problema la claxon. multumesc |
Un manual pentru Opel vectra A c20ne ?
Vreau sa montez cureaua de distributie si nu stiu cum . mersi |
buna ziua
ma intereseaza dimensiunile cilindreei unui motor normal de Opel Tigra ( alezaj si cursa)cu 1589 cmc ! deasemenea daca se poate aleza..honui...si monta pe blocul de 1600 pistoane de 1800 si-n acest caz ce dimensiuni au noile pistoane ( alezaj) pana acum am tot ascultat diferite pareri, dar nu am gasit cotele lor, va rog ms anticipat |
sistemul de aprindere...delcou opel astra f 1.6 cu modul in delcou....problemele persista si am nevoie de o schema daca aveti.....
|
o diagrama electrica, o schema a mufei care alimenteaza bordul de Vectra B are cineva? adica ce face fiecare fir in parte... care e pt turometru, care pt km, care pt iluminare, care pt benzina, care pt jurnalier etc
|
Daca ne poate cineva ajuta: ? Cautam cutie manuala cu 5 trepte cu traversa si tampoane fixare si cardan mic de OPEL Manta 1980-1982..sau vauxhall cavalier ! va multumesc
|
Salutare , pentru Opel Vectra C 2003 are cineva vreun manual in romană? Eu am doar in germana .. iar cel in engleză găsit de mine pe net nu e pentru 2003
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning