![]() |
Re: 5 Vise~
1.sa termin scoala,facultatea etc..
2.sa am un loc de munca la care doar sa stau si sa am salariul de 5.000E 3.Sa am permis 4.Sa am masina visurilor mele 5.Sa mi se indeplineasca dorintele de mai sus |
1. Sa fiu sanatos sa pot munci
2. Sa se comporte prietena mea asa cum ar trebuie 3. Sa am o Mazda rx-7 si un Bmw 730d 4. Sa am apartamentul meu 5. si inca 5 dorinte :)) |
de 5x sanatate!Atata timp cat ai sanatate le poti avea si pe restu usor usor.
|
1 Masina veche(nu rabla ci old school)
2 Fata in drepta 3 Drum drept si si pustiu 4 Apusul in drepta 5 Marea in fata e doar 1 vis dar trebuie sa ai 5 componente pentru a se realiza |
1. Sa am benzina fara numar,fara numar.
2. Sa am bani multi,sa pot investi in panarama mea de masina :) 3. Sa am o gagica buna care sa ma iubeasca si sa nu ma insele niciodata (am o problema cu asta). 4. Sa am armonie in viitoarea mea familie. 5. Sa imi pot petece foarte mult timp cu familia mea (plecand in vacanta). |
1. Sa ma insor cu iubita :D
2. Sa termin facultatea cu bine! 3. Sa-mi deschid o afacere cu petrol 8) 4. Sa am o casa micuta dar frumoasa! 5. Sa-mi iau masina preferata - un Porsche 911 Turbo :lol: ps: astea pot fi realitate, nu doar vise ;) |
1. sa raman cu prietena mea toata viata:oops:
2. sa iau permisul la 18 ani 3. sa conduc un bmw seria3 de prin 2001 4. cand o sa vina chestia aia de se numeste BAC sa trec de el 5. sa am un serviciu comvenabil |
1.Sa raman cu prietena actuala toata viata
2.Sa fim sanatosi si fericiti amandoi 3.Sa imi pot deschide o afacere din care sa castig bine sa imi pot intretine familia, masina, casa 4.Sa am masina preferata (E46 M3) 5.Sa se implineasca cele de mai sus Niste vise care daca ma stradui si cu putin noroc pot deveni realitate. |
1 - sa imi deschid o afacere anul acesta
2 - m3 e36 sau e46 3 - sa am un birou unde sa pot sta cu prietenii sa putem discuta linistiti despre masini, in birou sa am o masa facuta dintr-un bloc motor v8 sau v12 canapea o bancheta de masina si in loc de fotolii scaune de masina 4 - saimi pregasc o masina de drift sau VTM (probabil la anu) 5 - sa fac o scoala de pilotaj |
1. Sa fac scoala de pilotaj.
2.Sa imi ia un m3 u conteaza. 3.Sa am sanaate si io si cei din jurulul meu. 4.Sa ajung ceva in viata. 5.Dorinte la infinit.ios ceva mai modest:lol: |
1. o gagica asa pe placul meu
2. un motor f7p ptr masina, daca nu macar un alpine 3. sa am bani sa beau cu prietenii mei in fiecare zi 4. sa se desfinteze politia rutiera 5. sa termin facultatea |
1. o gagica asa pe placul meu
2. un motor f7p ptr masina, daca nu macar un alpine 3. sa am bani sa beau cu prietenii mei in fiecare zi 4. sa se desfinteze politia rutiera 5. sa termin facultatea |
1)Să am permisul auto
2)nu se poate spune w33d 3)E36 M3 4)O vilă în California 5)O muncă stabilă cu salariu fix pe VIAŢĂ !:lol: |
1. sa am un pom
2. sa fie la mine in curte 3. sa infloreasca si iarna nu numai vara 4. sa creasca euro in el 5. tot ce ii trebuie pomului sa nu moara |
Quote:
Sau tu te-ai gândit cum să faci să rămâi singur cu gajica?? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning