![]() |
Re: [My scoot]Gilere runner-_-danutzcag
Scuterl arata bine in starea asta!!Poate pe viitor ai de gand la unele modificari!!Bafta!!!:)
|
am multe planuri...:D:D
|
de curiozitate..cat ai dat pe el?:-)
|
am dat aprilia amico care il aveam un sony ericson k800i si 3milioane
|
3 Attachment(s)
am facut ceva poze cu el......am vopsit mijlocul la masca din fata ......si unde tin picioarele......am numai 3 poze....cu fata....o sa mai fac si cu lateralul mai diseara...
|
Frumos..de ce nu incerci sa faci un VT cu el negru complet :> Mie imi cam surade ideea asta :) Eu zic ca o sa arate frumos...bafta in continuare cu el
|
ms milt nu imi place negru tot.....am un prieten si il are negru si nu imi place...
|
negru tot nu arata bine ;)
pana la urma il faci albastru? :-P |
ma gandeam la un albastru sky...vopsit cu pistolul.......dar acum il mai las putin ca nu prea imi vine sa stric vopseaua originala care o am acum...
|
AM observat ca tie iti cam plac culorile deschise!:)Dc nu incerci o combinatie cu alb si albastru:-?!!!Bafta:D
|
da e adevarat ca imi plac.....pai mie albul nu prea imi place.........o sa vopsesc intr-o zi cand o sa fie mai cald carenele de pe laterel negre(negru lucios)....ce ziceti?
|
1 Attachment(s)
Uite o pzoa cu un runner alb cu albastru..daca iti place!!:D:shock:
|
arata bine...
|
danutz am si eu doua intrebari:1) Cand te'ai dus sa il inmatriculezi te'au mai trimis la RAR cu el?
2) Cand ai vopsit partea din fata cam cate grade au fost afara? k nu mai am rabdare pana se incazeste vreme sa o termin si eu pe a mea... ms mult :-) |
2 Attachment(s)
Arata foarte bine si albastru. Eu , daca nu il faceam verde , il faceam un albastru de genul :
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning