Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   motorul stropeste ulei pe la joja (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/163264-motorul-stropeste-ulei-joja.html)

Marian06tzw 31-01-10 20:04

Re: motorul stropeste ulei pe la joja

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3035641)
deci a mea inainte sa ii fac motorul avea in jur de 160 de mii din 92..dar era luata pe ulei adica scotea ca locomotiva..dar nu sarea ulei cand scoteam joja acum arucna de rupe..

ori are pre mult ulei in baie ori iti scapa compresia pe undeva

sir_sanjei 02-02-10 07:29

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3035451)
eu am facut motorul acum fix 4 mii km totul nou , pompa ulei cu debit marit, rectificat scaune supape tot , si surpriza in mers daca scot joja arunca stropi de ma speriu, inainte nu arunca dar papa ulei , scoteam fum ca un avion cu reactie acum nu stiu ce sa zic daca e normal sau nu ,,,cred ca o sa ma duc inapoi la meserias sa imi zica dc imi arunca ulei cand scot joja

Să mă scuzi da cum poți să aberezi și sa spui ca nu ști dac[ e normal sa arunce ulei pe la jojă sau să scoată fum sau mai știu eu ce ai tu pe acolo? normal ca nu e normal, sau tu ai văzut să īți zică vreun dealer auto īnainte să īți vāndă o mașină "vedeți că o sa vă arunce ulei pe la jojă, e ceva normal, nu va faceți griji" !!!

mai scoate și tu vreo 300 gr de ulei din baie(cu motoru oprit)

cozmapauldaniel 24-03-10 21:51

are gaze de carter (scapa compresia in blocu motor sau ar putea sa fie dusi segmenti ori is aliniati

cozmapauldaniel 24-03-10 21:55

daca ii prea mult ulei nu mai ai presiune motorul tau are gaze de carter probleme cu segmenti sar putea sa fie aliniati sa bage compresie in baia de ulei

cozmapauldaniel 24-03-10 22:01

Quote:

Originally Posted by cozmapauldaniel (Post 3216688)
daca ii prea mult ulei nu mai ai presiune motorul tau are gaze de carter probleme cu segmenti sar putea sa fie aliniati sa bage compresie in baia de ulei

dute la un service auto si vezi ce iti zice

Alex4u 26-03-10 06:47

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 3041074)
Să mă scuzi da cum poți să aberezi și sa spui ca nu ști dac[ e normal sa arunce ulei pe la jojă sau să scoată fum sau mai știu eu ce ai tu pe acolo? normal ca nu e normal, sau tu ai văzut să īți zică vreun dealer auto īnainte să īți vāndă o mașină "vedeți că o sa vă arunce ulei pe la jojă, e ceva normal, nu va faceți griji" !!!

mai scoate și tu vreo 300 gr de ulei din baie(cu motoru oprit)

am aberat ca am zis ..ca nu stiu daca e normal sa scoata sau nu?? fii serios:lol:

sir_sanjei 26-03-10 18:53

da dragul meu ai aberat si sunt cat se poate de serios!!!!
sau tie ti se pare ceva normal sa curga ulei? pai asa hai ca iti vand dacia mea ca e lovita rau tata, dar poate e ceva normal si tu nu iti faci griji.

lasand asta la o parte iti mai curge ulei acum?

Alex4u 26-03-10 19:29

nu....am rectificat vibrochenull..si a iesit r1..si acum este ok numai am trb

blodyx 11-03-12 17:49

salutare colegi, am citit posturile de pe forum si am si eu o problema...am o dacie pe injectie din 2000 daca este cineva care sa ma ajute ii bun. Imi arunca ulei pe la joja cand sta in relanti, azi cnd am verificat nivelu la rece era scazut de tot parca nici nu se mai vedea pe joja... iar cand am desfacut busonul, pe dinauntru busonului am gasit ca o vasilina asa nushtiu cum sa zic... dupa ce am completat cu ulei a inceput sa-mi arunce din ce in ce mai tare pe la joja.. un mic sfat va rog :(.. si inca ceva inainte in tr a 5-a se ducea 150-160km/h acuma dak se mai duce 100 km/h si mi se duce turometru la 3000 de turatii...multi imi ziceau ca e ambreiaju dar nustiu ce sa zic...

SOLENZAXJG 12-03-12 14:56

Ia vezi tu cu alt ulei si dute sa iti masoare cineva compresia la fiecare cilindru.Sunt care au patit de la uleiul prost.

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning