![]() |
Re: motorul stropeste ulei pe la joja
Quote:
|
Quote:
mai scoate și tu vreo 300 gr de ulei din baie(cu motoru oprit) |
are gaze de carter (scapa compresia in blocu motor sau ar putea sa fie dusi segmenti ori is aliniati
|
daca ii prea mult ulei nu mai ai presiune motorul tau are gaze de carter probleme cu segmenti sar putea sa fie aliniati sa bage compresie in baia de ulei
|
Quote:
|
Quote:
|
da dragul meu ai aberat si sunt cat se poate de serios!!!!
sau tie ti se pare ceva normal sa curga ulei? pai asa hai ca iti vand dacia mea ca e lovita rau tata, dar poate e ceva normal si tu nu iti faci griji. lasand asta la o parte iti mai curge ulei acum? |
nu....am rectificat vibrochenull..si a iesit r1..si acum este ok numai am trb
|
salutare colegi, am citit posturile de pe forum si am si eu o problema...am o dacie pe injectie din 2000 daca este cineva care sa ma ajute ii bun. Imi arunca ulei pe la joja cand sta in relanti, azi cnd am verificat nivelu la rece era scazut de tot parca nici nu se mai vedea pe joja... iar cand am desfacut busonul, pe dinauntru busonului am gasit ca o vasilina asa nushtiu cum sa zic... dupa ce am completat cu ulei a inceput sa-mi arunce din ce in ce mai tare pe la joja.. un mic sfat va rog :(.. si inca ceva inainte in tr a 5-a se ducea 150-160km/h acuma dak se mai duce 100 km/h si mi se duce turometru la 3000 de turatii...multi imi ziceau ca e ambreiaju dar nustiu ce sa zic...
|
Ia vezi tu cu alt ulei si dute sa iti masoare cineva compresia la fiecare cilindru.Sunt care au patit de la uleiul prost.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning