![]() |
Re: tinichigiu vopsitor mecanic [particular]
Salut,pentru vopsit o masca fata de bmw e36,cu vopseaua mea,are o mica indoitura,superficiala,ce bani ceri?cu demontatul/montatul te ocupi tot tu?
|
1 Attachment(s)
La asa ceva te bagi? precizez ca m-ai am o masina identica pt piese insa vreau sa stiu daca ai cal de tras caroseria si cam la ce suma ma duce si pe mine reparatul la caroserie si vopsitul la toata masina (podeaua pasager are cute si as vrea sa taiem si sa punem tabla de pe cealalta de sub scaun pasager pana la bara fata ca sa iasa masina dreapta)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Buna seara,
Un pret estimativ pentru remedierea problemei din imagine? O seara buna! |
Quote:
|
Ma intereseaza pretul pentru tot, chituit daca este nevoie, finisat si vopsit!
|
Quote:
|
Am apelat astazi la serviciile lui Cristi, foarte multumit, meticulos si preturi mai mult decat decente! Multumesc.
|
Asa am gasit-o in parcarea. Cineva m-a sters si cred ca aripa avea deja chit pe ea si aceste s-a umflat si a crapat. Vreau sa cureti rugina si chitul sau ce e acolo. Poti sa vopsesti numai bucatica aia ? Faorte multi mi-au zis ca trebuie vopsita toata piesa ca sa nu iasa diferenta de culoare.
|
Quote:
|
Poi eu nu ma pricep, nu stiu ce vopsea imi trebuie, de aia ma interesau un pret estimativ pentru tot! Eu doar sa vin sa las masina si sa vin sa o iau!
|
Quote:
|
Ok, cand se mai incalzeste afara va sun, ne intalnim si stabilim. Multumesc pentru raspunsuri. O zi buna!
|
Quote:
cu respect |
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning