![]() |
Re: Ce muzica ascultam in masina?
hip-hop , crunk, chiar reggae ;) Bob marley rulz :peace:
|
Hai sa zic si cativa artisti preferati in materia de rock: Godsmack (prima piesa a lor pe care am auzit-o a fost Stand Alone, dupa care mi-au placut la nebunie si am descarcat albumele lor, 70% din piese sunt bestiale:D) dupa aceea Korn, System of a down, Evanescence, si cateva piese de la Lacuna Coil, Soil, Pantera, Fear factory. Cam astia sunt preferatii mei momentan in genul acesta.
|
Bineinteles, deseori gasesc radioul mai valoros decat discurile cu muzica preferata :) in sensul ca mai asculti o emisiune, o stire, sau pur si simplu vrei sa-i dai drumul si sa nu te mai atingi de butonoane sa schimbi melodii etc:)
|
Am ceva de zis celor care zic ca ii iriita manelele .... dar daca esti beat la volan ... sau esti la un show .... te rupe pe r&b .... sau asha mai departe .... eu de exemplu ascult orice ii fain ... nou .... am ascultat si po****ra ....si de toate asa ca No Comment
|
ce tare faza daca scrii popu_lara legat iti cenzureaza ... bah dar suntem romani nu trebuie ... sa ne cenzurati genul nostru traditional de muzica ... ce dracu ..... po****ra po****ra po****ra po****ra po****ra po****ra po****ra po****ra
|
La muzica e mai complicat . Krek depinde de starea de spirit ... De exemplu knd ai kef sa dai in masina merge un heavy sau un punk ... La mers lejer Funky house (si aici nu prea epe nume , mai degraba pe melodii ;) ) , oricum ceva ushor nu ma prea prinde tranceul si electronic , chiar si hip-hop ,desi din pacate in ultima vreme n-am mai auzit mai nimik tare , asa k mergem pe clasici (2pac, run dmc , vanilla ice , sir mixalot :D)
|
Poi ascult mult hip hop comercial...cel underground nu prea imi place ! Mai ascult r&b si house dar mai rar !
|
rap,hip-hop,club,house si putin din r&b si dance.
cam astea imi plac mie:arrow: |
Rock & ce mai dau astia pe radio.
|
The BENCHMARK https://www.youtube.com/watch?search=...&v=VG2lF5BGOeI
|
house, frate.....8)
mai ales ala cu feeling... cand vrei sa fugi bagi un trance...drum'n'bass.... |
dire straits, pink floyd, putin hip hop, REM, si cateodata vreo maneloasa obosita:D btw, ce vroiam sa va intreb, era anul trecut la advantage motorshow un tip cu un ford mondeo, si punea ala acelasi artis de dimineata pana seara si nici pana acum nu am aflat cine canta, oricum suna bestial!!
|
tare threadul. am si eu cateva melodii care imi plac sa le ascult in masina
bow wow-that's my name dmx-where the hood at 2pac-when we ride with our enemies lil wayne- a mili (are bass super) mai imi place eminem, putin BUG(melodiile mai vchi mai ales), si cam orice rap american |
Ce muzica ascultam in masina?
Eu in masina doar rap/hip-hop,house si dance ascult.
Power of Bass !!! :rockon: |
O lista cu melodiile ascultate in masina...
Eminem - We made you Eminem - Beautiful DJ Layla - Butterfly DJ Layla - Single Lady Pussycat Dolls - Jay Ho Edward Maya - Stereo Love R. Kelly Feat. Cassidy - Hotel Si mai sunt...bass sa fie...cu restul ne descurcam.... PACE!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning