![]() |
Re: Service auto
Am fost si eu vineri,si am plecat foarte multumit de calitatea serviciilor. Deja v-am recomandat unor prieteni! Bafta multa in continuare.
|
Te salut
Multumesc si bafta si tie! |
cat ma costa manopera pentru schimbarea la un BMW 318i din 2000 a articulatiilor fata :
- brat cu pivot si bucsa stanga - dreapta - cap de bara + bieleta directie stanga - dreapta - bieleta antiruliu stanga - dreapta Si schimbarea placutelor de frana la toate rotile . Am toate piesele trebuie doar montate. Astept raspuns , stima ! |
salut
brate+bucse=100 lei bielete directie+capete de bara=60 lei bielete antiruliu=40 lei placute frana fata/spate=50 lei total 250 lei |
perfect deci lucrarea cu totu 250 ron , cand pot sa vin cu masina si cat dureaza lucrarea ? stima !
|
Da toata lucrarea 250 de lei
Poti veni oricand,doar sa dai un telefon inainte! Dureaza in jur de 3-4 ore |
oke pai atunci o sa vin maine lasa-mi pe PM te rog datele de contact , si ora la care sa fiu acolo , o sa sun oricum inainte sa plec , si daca se poate cateva repere nu cunosc zona . ms
|
ai PM
|
tocmai am revenit de la service , nota 10+ pentru servicii si promptitudine , recomand tuturor , ne auzim maine oricum . mersi inca o data .
|
multumesc si eu
te astept maine! |
inca o data nota 10+ , am schimbat cureaua mare de transmisie + tot antigelu de pe instalatie , ramane sa ne auzim pe sapt viitoare pt curatat clapita de acceleratie si ce mai era pe acolo de facut .
inca o data recomand tuturor , baiat de nota 10 . |
up...
|
up...
NOU piese la comanda,orice marca! |
Reducere 10% la piese!
|
3 Attachment(s)
modificare toba matiz, o operatiune exact ca in poze, un pret fix te rog, dar fara toba eu vin cu toba!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning