![]() |
Re: Logan by APV
nu e chiar asa de usor sa faci acea grija fara semn, iar totul se remediaza la masina, nu va alarmati, sunt doar niste plastice care in 2 zile daca nu are ce face sunt gata.
|
Zici tu ca in 2 ore scoteai semnul de pe bara fata si ii indreptai liniile alea? Se vede ca nu ai lucrat niciodata in fibra de sticla. 2 ore cel putin stai doar sa kituiesti si sa finisezi. Ideea este alta: masina mea este masina cu care circul zi de zi si nu o pot lasa prea mult descompletata pentru ca am probleme cu politia. In momentul de fata nici macar o piesa de caroserie nu este gata (nici o usa, nici o aripa, capota, plafon sau portbagaj) Lucrez la masina mea cand am timp, eu in principiu ma ocup de restul masinilor si a mea ramane ultima. Nu este nici o problema ca nu iti place, nu vreau ca masina sa placa tuturor pentru ca este imposibil. La final vreau sa imi placa mie si este de ajuns.
Succes la modificat si tie |
Am lucrat cu fibra, stai linistit, stiu ce vb... Ideea era ca daca tot e masina de zi cu zi, nu gaseai o bara stock putin ciobita (slava Domnului duc astia de la service-urile Dacia cu camioanele la centrele de colectari) care sa o pui pe masina pana era gata piesa lucrata? Ca exemplu... Si cu sistemul Lambo, ok ai vrut sa fii original, ai reusit, dar nu te zgaraie pe ochi gaura aia in aripa? Ce ai sa faci cu aripa in locul ala, ca sistemul nu intra sub aripa normala... Umbli cu ea asa? Nu te gandesti ca mergi pe undeva la plimbare, lasi masina peste noapte in parcare si vine unu cu un set de chei (fixe-tubulare) si iti da usa jos cu totul si iti fura mai tot de prin ea? Sau poate i se pare interesant sistemul tau de deschidere si incearca sa te lase fara el... Dar daca, Doamne fereste te rastorni cu masina, esti incostient si cineva care incearca sa te ajute nu poate deschide usile... Daca tot zici ca nu ai timp, si ca abia apuci sa lucrezi pe la masina, fa lucrurile cum trebuie... mai bine faci un lucru odata corect, decat sa il faci nasol de "n" ori. Spor in tot si in toate...
|
Atunci stii cat iti ia ca sa faci o piesa perfecta. Aripile sunt in lucru stai linistit ca nu o sa ramana asa, dar nu e chiar atat de usor sa faci ceva din nimic fara o matrita fara un model in prealabil. Acum o sa fac lucrurile cum trebuie de aceea nici nu ma grabesc. Cand o sa fie gata o sa fie bine. De asta umblu cu masina asa. Sincer cui nu ii convine de masina mea sa nu se uite.
|
Quote:
|
NU face acuzatii la persoana... Esti off-topic in primul rand!
|
te-am vazut si eu de cateva ori prin Bv cu ea, arata bine cum era inainte, dar acu capota nu-mi place deloc cum ai facut-o si totusi loganul nu e masina la care sa ii pui asemenea spoliere si praguri sunt prea mari
|
Relu de ce zici ca sunt prea mari? Ai idee cat de mari sunt? Sunt exact cat este masina de jos, pragurile se monteaza la nivelul cel mai de jos al pragului masinii (daca o sa ai ocazia poti verifica). poate par mari pentru ca toata masina este joasa a coborat 45 mm din arcuri si fata de un Logan normal este intradevar joasa.
Astazi am montat stopul pe frana care este acum format din LED-uri nu mai este becul acela. O sa fac poze diseara sa le postez |
n-am ce sa verific...loganul este o masina destul de mare, cu niste spoilere joase o face mai mare decat e, chiar devine "dulap", un logan cu roti de 16 si suspensie cat se poate de joasa si spoilere stock eventual putin modificate si f putin prelungite, consider ca este mai finut si mai frumos, tu poti face cum doresti si cum iti place, eu mi-am spus parerea mea. Succes in continuare
|
Ok mersi mult pentru parere. Ne vedem curand in Brasov
|
Bravo .Mie unul imi place masina si spoilere nu sunt deloc mari numai ca asa par . Bafta in continuare si astepta "verdictul" final si pune cu stopurile pe LED ca suntem curiosi.
|
frumoasa masina...spoilerele sunt numai bune....daca sunt mai "mici" nu arata bn cu tuning...bafta in continuare
|
Am vazut masina la Piatra Neamt si am ramas impresionat de el si de munca depusa, chiar daca este in lucru , va iesi frumos daca vei fi atent la detalii. Stiu cum e sa schimbi una alta la masina si sa-ti fie pana la urma si masina de zi cu zi. Si eu m-am apucat de cur si de cap si nu le-am terminat pe niciuna. Insa daca iei lucrurile cu incetul va fi bine.
Succes in proiect :) |
Quote:
Trebuie sa apreciem si genul acesta de tuning,nu doar cel clean.Nu toata lumea vede tuning-ul in acelasi fel si fiecare are dreptul sa isi fac masina cum doreste.Parerea mea ca pt genul asta de tuning,masina arata chiar bine,trebuie doar sa fie atent sa nu o dea in kitsch,pt ca la astfel de modificari,poti sa o dai foarteusor in kitch. |
frumos loganul...facut cu still ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning