![]() |
Re: bmw e36 coupe
Mah nene....cum dreaq ....imi iau pisik coupe inmatriculata....cu 800 de euro so inca se cere 1000 pe anglia.........e tara asta a noastra invers sau explicati-mi si mie k sa nu mor prost sa moara familia mea.......cum pe anglia ceri 1000 si eu imi iau la 6-700 de euro pisik inscrisa...........e vreun fenomen..........asa tara si asa scoruri????????
|
Quote:
|
Prietene,eu colectionez bmwu-uri de ceva ani,nu cred k ai inteles ideea k sa vb cu mine ca din jungla,nebunule care esti nebun,si u prepari bmwuri ca mine sau zii care e combinatia de te dai la glume cu mine k sa stiu si eu o treaba......hai tupeu...ziii o treaba
|
Zi-mi si mie un pret pe pm k sa nu se mai bage in seama toti macantori de cacao.....te rog frumos k doar u esti proprietar....noroc...numai bine
|
Quote:
|
omu,eu de felu meu nu vb din carti si dak ai proasta impresie k vb cu vreun necunoscator,te inseli grav....uite maine o sa pot sa iti dau niste poze ......eventual o sa fac poza si la contractu de vanzare-cumparare ........
|
astept un pretz la capacele alea.
|
Quote:
tati..........daca u gasesri coupeuri inscrise la 800,cautami si mie vreo 5 buc,ai si u partea ta. cred ca u nu cunosti banii dupa cate vad............. |
Quote:
|
pe rotzi e bani vrei?cauciucurile in ce stare sunt si ce profil?
|
la 800e o pisica iau si eu vreo 10 ca le pun in camara la pastrare bai baieti deviati de la topic omul vrea sasi vinda marfa si cere cit vrea el pe ea doar ale lui sint aktele.si iar ma repet e plina lumea de gainari care ar insela omul pt 100 de euro sa si vinda msina mai departe mergeti la munca ca e plina tara de putori
|
Quote:
|
ok..un pretz pt jante ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning