![]() |
Re: Colectii de cand eram prunci, machete uitate...
10 Attachment(s)
Am si eu majoritatea modelelor de acolo. Acum incep sa ratraiesc acele clipe de copilarie cand primeam o macheta si ma jucam cu ele. Dar nu ma mai joc ci le colectionez... Unele sunt praf, care vor fi reconditionate unele sunt chiar vintage poate chiar editii rare.. Am sa le prezint in topicul meu cu machete in viitor. Pana atunci niste poze de grup.
|
am si io o amintire cand stateam la bloc aveam o vecina care avea f.f multe masinute si imi mai dadea una doau mai am doua care le-am primit la 4-5 anisori erau din 1979
|
2 Attachment(s)
Am sa pun si eu o amintire de pe vremuri, e un Aro, care acum apartine juniorului meu ;).Enjoy
P.S. : Pozele nu sunt grozave, dar promit sa revin cu unele mai reusite |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Superbe Aro ( mikkado , daca vrei sa-l schimbi pe o macheta metalica , ma anunti ;) )si locomotiva aia a lui King ;) Aveam un vecin in bloc , al carui tata lucra la CFR ca mecanic pe locomotiva. Avea una , modelul facut la Craiova , cel cu doua faruri , din metal toata , si asezata pe un tronson de cale ferata....daca iti pica din mana pe picior , direct fractura aveai ! :D
Uite si de la mine ceva vechi :D : |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Acum cateva zile am facut curatenie in podul casei la bunici, si am gasit o lada cu masinute de ale mele, de acum.....ceva vreme, anii '70 - '80.Pe una din ele am scos-o intr-un final cat de cat...nu e cine stie ce, e o macheta chinezeasca, cum erau mai toate pe vremea aceea, dar...pe cuvantul meu, vopseaua e impecabila si astazi.Pentru exemplificare cateva poze .
|
WOW:woowoo: pare ceva prototip:wink: e foarte frumoasa:lol: felicitari:bunch: cred ca mai erau si altele pe acolo prin pod.
|
5 Attachment(s)
Eheee...;)...tot din cufarul cu amintiri, cateva machete care mi-au marcat copilaria, probabil si a celor de o varsta cu mine.Anii de fabricatie ai machetelor '70-'80.
|
Frumoase man, ai cautat in tot podul:?::?:
Poate mai sunt ceva comori.. |
2 Attachment(s)
Printre primele marutele care la am... astea sunt achizitonate de pe vremea de cand eram "prunc", acum vreo 12 ani! Am inceput sa adun maruntele pe vremea aceea si pe urma a fost o perioada de cativa ani de pauza... si in urma cu vreo 2 ani am inceput iar sa adun si am ajuns la 460!
Unele se si vede ca sunt mai obosite, altele le-am mai inlocuit si incerc sa le inlocuiesc pe toate, sa arate cat mai bine! |
Quote:
|
Quote:
Din cele care le-am prezentat in poza, am mai reinoit inca 2 maruntele... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning