Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul BMW seria 6 schnitzer (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1622-noul-bmw-seria-6-schnitzer.html)

Viper_VT 04-08-04 12:01

pacat de bara din fatza :( ce-i cu prosti aia pe mijloc ??!

steph 22-08-04 18:42

nu mai criticatzi atata nou design .... ce vretzi sa arate k bmwurile anilor 80 - 90 ... odata cu timpu designu se schimba si pun apriu k inginerii si designeri de la bmw au creat noua linie dupa anumite studii de piatza ...

si bmwu asta ma unge pe suflet ... e prea tare ... dar k de obicei trebuia sa fie catziva care sa strambe din nas la orice masina ... sau dak 2 zik k e reusita de dragu de a posta se trezeste altu` sa zik k e naspa ... si pt. tipu cu strutzocamila ... sa fi tu sanatos

sper k nu am deranjat prea mult da asta e parerea mea

BogdanCMS 22-08-04 21:03

Ce urat e \"Shnitzel\" asta... :P :lol: :lol: Seria 6 asta nu exprima absolut nici o emotie...cum de altfel nici un BMW de ultima generatie(1,3,5,7 sau care vreti voi). Pacat! :( :?

steph 22-08-04 21:31

hai ma tu vb. serios sau itzi batzi joc de mine ...

noile bmwuri sunt nijte adevarate bijuterii ... nu contest ca seria 5 sau 7 de prin 2000 sunt superbe si agresive .... imi plac mult .... da si cu designu` indraznetz din ultima vreme ... un bmw se distinge oricand fatza de alte marci care nu au mentzinut o linie proprie ...

COObra 22-08-04 21:39

bogdane lasane tata cu seatu tau
si ati luat si bataie de la steaua :D :D :D :D :D :D

BogdanCMS 22-08-04 21:54

C00bra, esti offtopic si ma shi calci pe nervi... :evil: :P :P

steph, or fi noile BMWuri bijuterii la tehnica si alte chestii, dar la look si-au batut joc de ele sub orice critica, nu mai au acea alura de limuzina sport si super agresiva, linia pe care au urmat-o si au imbunatatit-o cu vremea...spre ex, cand a aparut Seria 3 generatia care se mai fabrica inca, mi s-a parut super tare, o evolutie fantastica in bine...in schimb, \"Bangle\"-ismele astea sunt sub orice critica...parerea mea acum, feel free to criticize...

steph 22-08-04 22:51

mah gusturile nu se discuta ... cine shtie in timp poate si cei mai conservatori se vor obijnui cu noul ... pana atunci un producator tre sa mai schimbe linia k .... porma dak suntem carcotasi i-am fi acuzat de monotonie de lipsa de evolutzie bla bla ... si eu zik k sunt destul de agresive totusi desi knd am vazut prima data un septar dasta nou mi s-a parut aiurea da dak stai sa il privesti mai atent si cu un pic de tuning .... (vezi pozele acre le-am pus cu ala alb din brasov) park e si el destul de agresiv.

tre sa recunosc totusi ca seria 7 ca cel care a aparut in ``The Transporter`` adik alea de prin 2000 sunt cele mai tari

Al3xius 23-08-04 01:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
in schimb, \"Bangle\"-ismele astea sunt sub orice critica...parerea mea acum, feel free to criticize...

TOTAL DE ACORD ! :wink: ...1,3,5,6,7 ...astea ultimele sunt de rahat ! prea futuriste...si neagresive ! :evil: :evil: :evil:

Bestie 12-10-04 22:16

In afara de partea din fata, e o bijuterie de masina, dupa parerea mea! Parca \"prea\" futurstice look-urile de la noile BMW-uri! Dar nu le contest abilitatile! :wink:

AirBadboy 13-10-04 08:45

2 Attachment(s)
Nu stiu daca ati vazut filmul \"I Robot\" unde apare acel audi futurist cu viteza si look-ul unui TGV , dar daca ei vor ca in 2035 masinile sa arate asa ar trebui sa se apuce de pe acum :D ! Time means change ! Si nu voi fi mirat peste 31 de ani daca vor arata chiar mai futurist decat preconizeaza ei !

PS: Sunt curios cum va arata dacia peste 31 de ani :D

B|shOp-VR6 13-10-04 09:27

Dacia peste 31 de ani? :lol: :lol: :lol: In cel mai bun caz apropiata de un BMW seria 5 nou... :lol:

RoSonic 13-10-04 12:49

Airbdboy, vezi mai multe poze aici cu respectiva masinutza https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=1900&start=0

GolfuletzS 10-11-04 17:15

mama nici nu imi place bmw`u ala

NO COMMENT!!!

m_vpr 10-11-04 19:20

urat

O masina urata de tot, precum si noul seria 1. Nici nu se compara cu BMW-rile de ce au iesit pana acum. Pacat ca pe zi ce trece aproape toate marcile de masini se prostesc.

Cica a fost facut dupa conceptul Z9, dar dupa parerea mea ala arata muult mai bine.

carlo_RS_GTI 15-11-04 20:03

e super tare imi place Ac schnitzer sunt tari de tot :shock:

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning