![]() |
Re: Audi 80 Batranelu'
2 Attachment(s)
Din ce vad eu e replica dupa rs2,cea de rs2 difera la proiectoarele de ceata..Din asta cum vrei sa iei tu am si eu pe masina:-)
|
iti dai seama k e replik sincer am cautat tot netul pt o bara de rs 2 si oglinzi si crede-ma k n-am gasit nimik ...nici macar pe siteuri de piese originale.....asta macar e din abs nu fibra...am vb azi cu cei din anglia si transportul costa 70 de lire....cam scump transportul dar sper sa merite investitia ! si oricum bara este pt audi 80...care are proiectoarele drepte nu rotunjite .... si un proiector de auid 80 nou este 7 milioane oare la rs2 cat o fi :D
|
Bara de RS2 o poti gasi pe ebay.de daca ai noroc,dar sa te uiti la ce ti-am spus daca vrei bara veritabila de RS2.Cat despre oglinzi,se gasesc pe s2forum.com daca ai rabdare sa cauti,apar din cand in cand la vanzare..Sunt undeva la 350E/perechea..Spor la treaba;)
EDIT: masina ta o sa arate f bine si cu bara pe care ai gasit-o tu,fara doar si poate..iar oglinzile cred ca mai pot astepta,mai bine iti iei si ce mai trebuie la bara gen semnalizari si proiectoare;) |
chiar nu ma asteptam la scorul asta .... vroiam sa iau toate piesele pt k o sa bag masina la vopsit ...am primit o cheie pe toata partea stanga grava rau ....si na nu o sa iasa la culoara daca fac doar partea stanga...
|
Daca tot ai bani pentru vopsit,ia-ti ce mai trebuie sa faci toata partea din fata ok,si mai amana cu vopsitul,o sa vezi ca merita la final orice sacrificiu:-)
Arunca un ochi aici,au preturi bune: http://homepage.internet.lu/customau..._90_S2_RS2.htm EDIT: eu mi-am cumparat de la ei ceva,am trimis banii prin Western Union,nu au fost probleme,da-le un mail cu ce te-ar interesa,e unul Paul care e f de treaba si care o sa te ajute in mod sigur.Toti de pe s2forum care au cumparat de la el l-au recomandat. |
merci mult omu chiar ma gandeam de unde sa iau colturi pt proiectoare tx
|
am gasit pe un alt site o alta replik de bara de rs2 din fibra dar mult mult mult mai ieftina 123 de euro + transport , astept raspuns in legatura cu livrarea si costul livrarii !
|
Asa da,e pretul f bun,in general e cam 300E o replica din asta..
Offtopic: Eu am avut la vanzare bara fata si bara spate de s2,amandoua cu 150E sau separat cu 100E/bucata..nu le-a vrut nimeni,le-am dat degeaba unui amic care are un s2 la Baia Mare,dupa aia m-au cautat vreo 5 persoane care vroiau sa le cumpere:-):-):-) |
asha se intampla mereu :))) cand nu mai ai produsul suna telefonul in dusmanie :)))
|
Sal. Ai mai rezolvat ceva cu bara aeea? Da-mi pe pm nr de tel sau id-ul de mes, poate iau si eu o bara, in asa fel iesind mai ieftin poate amandoi
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning