![]() |
Re: Renault VelSatis
Masina adevarata.
|
Quote:
|
Din cate stiu Vel Satisu e cel mai prost model in capitolu vanzari de la Renault.
Asteptam poze ... sa speram ca faci ceva frumos din ea ;) |
pz baiatu sa vedem shi noi scula(masina)
|
Quote:
|
Vreau sa iau si eu unul. Am gasit un Velsatis okeiut (bara jupuita pe 2cm, o zgarietura in aripa de 3 cm) din 2002, 2.2cmc, 150cp, la 12.000 E. E un pret corect? Cat de scumpa e intretinerea comparativ cu alte masini? Cat consuma?
Ah... inca un sfat. Masina are pe bord 144 mii km. Asa sa fie in realitate? Raul |
pretzul e aproximativ corect.... desi..... k sa fim rai... ai putea sa o scoti chiar la 11.000 eur cu un pic de tocmeala....
dap.... kilometrii sunt reali.... pare sa fi fost folosita moderat, dar zi de zi..... Dar.... k la orice Renault.... daca alegi service Renault o sa faci foamea din cauza preturilor.... shi daca nu.... o sa pierzi zile intregi alergand dupa piese... (stiu... eu am un Megane din 2001 si unele piese sunt de Laguna, de fapt).... DAR.... e placere la condus.... super comfortabile Renault-urile.... Bafta la cumparaturi....... |
poooozeee???
|
[Quote = Antytrust; 418328] Salut! sa stii ca ai cumparat o masina pentru regi.ma intereseaza si pe mine modeul acesta. Mai ales ca se depreciaza f mult, adica de la 38.000 cu taxe ajunge la 10-12000 în afara.La Sfarsitul anului vreau si eu sh.asa diesel ONU, ca asa vrea sa stiu prin ce ai trecut pana ta.Cat devenit o masina AI dat pe ea? De unde? CE taxoni ai platit la inmatriculare? , Etc
Si daca se poate ca vrea sa fac rost de o carte de velsatis Servicii pt. Bafta [/ quote] Daca te intereseaza ONU velsatis identic INMATRICULAT RO contacteazama |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning