![]() |
Re: E65 - Meu
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am pus si poza cu seria 5
|
Ie foarte frumoasa masina imi place mult....
|
barbosa crede na ca 730 e destul de sportiv , iar femeile sar imediat in el nu tre ceva sportiv :D
Frumoasa masina , sa pui poze cand pui shadow line (nu dadeau deloc bine rotile alea pe e60) |
Eu cred ca barbosa s-a referit la o masina sport de genul 2 usi,mica si turtita,un coupe, un cabrio, nu la o limuzina cu motor 3.0 si un pachet. Eu unul nu-mi doresc 7ar sau 5ar si nu ma intelege gresit ionut sunt masini f misto dar pt taicamiu; un megane RS m-ar satisface in acest moment :D
Cat despre gagici, unele prefera sport, altele limuzina, dar la toate le place vara cu parul in vant sunt convins. |
Quote:
On Topic : E o masina cu adevarat frumoasa. Sa ai parte de ea ! |
nu ii pune angel eyes rosii...
|
Quote:
Oricum, fiecare conduce ce vrea si ce-i place. |
foarte frumoasa masina:)...cat mai multi km fara incidente..parerea mea e sa ii pui o suspensie sport sau un air ride si niste croame de 20"...apoi se schimba treaba:)mai frumos e asa decat cu angel rosu ...doar parerea mea...numai bine
|
sincer suspensie sport nu pot sa-i pun deoarece am optiune din i-drive sa pun pe sport sau confort si sincer sa va spun se observa diferenta....cat despre angel eyes am ajuns si eu la concluzia ca nu merita deoarece am incercat.......am dat comanda la angel alb si astept sa ajunga......inclusiv proiectoare albe...o sa pun poze dupa montaj...dureaza cam trei zile pana vin piesele
|
saptamana asta am fost la un magazin cu scule de muzica sa ma interesez cat ma costa sa-mi pun dvd in masina .cu mufe cu tot cu dvd ascuns inclusiv cu hard-disk de 300gb undeva la 700 euro.astept acuma sa strang niste bani,pentru ca urmatoarea investitie sunt gentiile.am sa pun poze dupa ce pun gentiile.angel alb si proiectoarele le-am montat astept sa-mi pun si gentiile sa pun nste poze.
|
salut.ai o masina super tare... parerea mea.. e sa o tii asa cum e ea;) e o limuzina.. o strici cu suspensii etc..doar jante .bafta
|
Quote:
|
Inainte de toate nu te-ai gandit la un set de jante mai mari? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning