![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Quote:
|
Grrrrr.......... Din pacate si eu trebuie sa ma prezint anu asta pe la chestia asta numita bac
mai e un pic si in februarie dam la romana =)) eu si uitasem noroc ca mi-a adus aminte un coleg ori cum nu ai ce sa citesti acolo noroc ca rom(oral)info,eng se dau cu profi de clasa macar acolo sa nu fie atata stres in rest la rom , mate mai ales , bio ii grav :-s mai calumea era cu edu scoteai lejer o nota mare asa curu daca nu ei peste 6 la fiecare pa si pusi la revedere |
moaaaaa .... deci probele orale(ce urat suna:lol:) le dam cu profesori nostri ? pfoaa ce tare
|
Sau cu profele ca eu am profe si la romana si la engleza:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La mine a fost simplu anul trecut,stiam subiectele inainte si aveam rezolvarile format pdf pe telefon.Am luat 8 si ceva.Sa vedem la facultate ca de luni intru in sesiune,cica avem peste 100 pagini de invatat/materie.
|
Si cum ai aflat subiectele inainte?
|
Asta nu pot spune,am dat bani pe ele oricum.
|
Quote:
Quote:
e boon asa |
asta am auzit si eu ca oralu' e floare la ureche,dar la scris mie cel putin o sa-mi fie foarte greu daca nu o sa am alte metode,deja sunt corijent la mate +inca cateva materii care nu vor profi sa ma treaca pe motiv de absente :lol: ...
|
La facultate o sa aveti Bac'ul de 2 ori pe an ...BAC = floare la ureche fata de facultate :| ; bine , acum depinde si ce facultate ...\
Succes baieti |
Quote:
|
Si cum e la design la iasi,se intra pe baza de portofoliu nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning