![]() |
Pai ia zi-ne tu mai Pimp Lex ce ai tu pe masina... Ca vad ca le sti pe toate. Cele mai scumpe boxe pe care le-am gasit sunt Rockford Fosgate Power.
Daca esti asa expert nene, zi frate care sunt alea bune, cu argumente, si care sunt alea proaste. Sau care sunt firmele care isi subestimeaza outputul si care sunt alea care si le supraestimeaza... Zi frate sa stim si noi, care sunt cele mai bune si cele mai proaste... Si lasa-ma cu kiker ca aici un woofer de 18' (!!!!!) si cam 800 W rms e sub 200 $, asa ca nu e firma scumpa... Si nu neaparat banu' il face pe woofer... Nu am avion de la Boston - Bucuresti, ci pana la Budapesta. Dap, pe Accord... :wink: |
Are dreptate Hondarul, in USA is foarte ieftine componentele audio. Dar sunt si sub-uri de 1200RMS , Reasonant Engineering .... un sub de 15\" ajunge si la 500$ :)
|
hondare, ce-ai omule?
cand am zis ca le stiu pe toate? ce relevantza are ce am eu pe masina? Zi-mi de unde iau Kicker Solobaric L7 cu 200 US, si nu 18\", ci 8\", ca ma duc maine sa-l iau. unde te-ai dus pt boxe? la Best Buy? Du-te la magazine specializate, ca exista boxe si de 1000$. oricum, vad ca nu esti bine dispus asa ca te las. Firmele as zise \"low-end\" sunt, in mare: Pyramid, legacy, Boss, Pyle, Jensen, Lanzar, power acoustik, innovatek si multe altele eu as pune si pe Sony la low-end, dar asta e opinie personala apoi sunt celelalte firme, unele au produse de la low-end pana la high end, unele de la medii la high-end, depinde si de elementele de care e vorba(statii, boxe, HU-uri, suburi) unii sunt mai buni la ceva , altii la altceva: pioneer, alpine, kenwood,clarion, jbl, infinity, lightning audio, rockford fosgate, kicker, JL audio, audiobahn, swiss audio, ma audio, mb quartz, phoenix gold, earthquake, eclipse, panasonic, focal, cdt audio, diamond audio, hifonix,soundstream, mtx si mai sunt multe dar nu-mi vin acuma in cap pt preturi orientative, un site bun este crutchfield.com si hondare, nici nu trebuie sa creezi ce zic eu sau sa iei in considerare, viziteaza orice forum specializat audio din state, si pune intrebarile de mai sus acolo, sa vezi ce-o sa zica. |
www.etronics.com Cauta aici si ai sa gasesti...
Nu sunt prost dispus dar ma oftic cand vad ca unii zic care sunt alea bune si care sunt alea proaste fara sa zica de ce. Ma gandeam ca ai avut tu ceva pe masina \"low-end\" si sti mai bine. E usor sa te iei dupa nume, asa cum zic multi ca Sony nu are ce cauta la facut car electronics. Cum ti-am spus, e usor sa dai din gura. Daca mi-ai spune de ce ai parerea asta, inteleg. Eu nu pot spune care sunt alea bune si care sunt alea proaste pt ca singurul casetofon pe care l-am avut pe masina pana acum era o flasneta de Domotec... Pe bune acum, zi ce ai pe masina, ca vad ca le ai cu muzichia... |
pai la Hu am vrut ceva foarte bun....in limita bugetului, asa ca am lua un
Alpine 9813 (anul trecut), nu-s prea multe HU-rui considerate mai bune (sunt ,dar nu multe) la boxe iara am vrut ceva mediu tot din cauza banilor si am luat Alpine SPR 176 (alpine type r), insa recunosc ca daca ma informam mai mult inainte puteam sa iau boxe mai tari fara sa cheltui cu mult mai mult, orircum sunt boxe medii nimic mai mult, si retailu lor e pe la 150$ US. la Sub & amp am vrut sa iau Kicker Solobaric. Dar din pacate iarasi banii si-au spus cuvantul. Si am decis samerg la extrema cealalta si sa cheltui cat mai putin, asa ca am luat Amp American legacy series 2 de 600watts anuntati, probabil maxim 300 RMS, subul model de varf de la Pyramid, Royal red series 10\": http://www.etronics.com/product.asp?...ore=&catid=369 si amp model mediu de LEgacy.Oricum tot sunt \"low-end\", stiu si eu asta, avand in vedere ca am dat foarte putin pe ele si orice persoana care se pricepe o sa-ti zica la fel. Chiar pe Etronics,vezi ca acest cap de serie de la Pyramid e aproape la fel ca pret ca cel mai ieftin (modele de baza) Kicker, Kenwood sau Visonik.Oricum in canada preturile sunt mult mai mari :( , ma intreb daca acesti Etronics fac shipping in Canada. Deocamdata isi face treaba OK, nimic mai mult nimic mai putin, nici macar nu-mi place prea mult bass, si cei ,cica 300RMS care-i da subul sunt mai mult decat suficientzi pt uzul meu. Cand mi-oi lua alta masina o sa-mi iau si sub+amp de calitate dar pt moment imi e de ajuns. in ceea ce priveste ce e low-end si ce e high end etc, gasesti pe net o gramde de reviews la aparatura de toate marcile, si de asemenea mii de opinii mai mult sau mai putin relevante de la oameni mai mult sau mai putin cunoscatori. Ce zic eu e opinia generala( ca intotdeauna existe discrepanmte intre opinii) pe care am studiato in cei 1 an jumate de cand ma intreseaza toate lucrurile astea......inc a mai am mult de invatat. |
incredibil ce preturi au astia......ma enervez
uite ca am gasit si speakerele care le am: http://www.etronics.com/product.asp?...ore=&catid=358, care aici m-au costat 160 US (cel mai bun pret pe care l-am gasit, peste tot erau la 200 US) uite ca am gasit si amplificatoru: http://www.etronics.com/product.asp?...ore=&catid=306 si am gasit si celalalt amp care l-am luat pt cele 2 boxe alpine: http://www.etronics.com/product.asp?...ore=&catid=303 |
Ca tot a venit vb. de preturi o sa fiu putzin off-topic ( scuze ) am vazut si eu in buc in carrefour orhidea la flanco, altex sau ce era ca eu le cam incurc :lol: un sistem 5.1 pentru casa de la bose sub nu avea decat 200 w rms un center si patru sateliti si era 80 de milioane. :roll:
|
vro 60 de mil dai pe emblemele pe care scrie bose
restul de 20 e valoarea lor cam mult si 20 zic eu dar chiar se aud BINE intr-adevar nu de 80. |
80 milionae....pai sa stii ca tot cam atat costa si aici daca e vorba de sistemul cu boxele alea f mici si un dvd de mare calitate.....
Coobra, de ce zici ca nu face nici 20mil, nu agreezi Bose? Despore asta e vorba? http://www.futureshop.ca/catalog/pro...1&newdeptid=10 ? |
ba agreez bose
dar nu agreez ideea de a plati 50% din pret doar pe sigla cu brandul produsului ca exemplu sony-de mult au incetat sa fie ce se crede - parerea mea |
Ce zici de etronics astia, ti se par ieftini ??? Si mie mi s-au parut pana cand am gasit audioclubhouse.com. La anul, cand vin, vreau si eu sa-mi iau ceva mai puternic, poate imi schimb masina pana atunci. Vreau neaparat wooferul din seria Mofo de la Power Acoustik. Are 1500 W rms cel de 15\" si este cel mai heavy duty pe care l-am gasit. Este cam 300 $. Si o statie, dar nu am gasit inca una care sa scoata 1500, nici macar bridged. Asta este ceea ce am gasit acum. Poate pana la anul apar chestii mult mai tari. Dar oricum, la anul, ma axez pe ceea ce e sub capota, nu aspect... :lol: :lol: :lol: Zi si mie Pimp Lex un site numai cu car audio, cu de toate, cu toate marcile, daca sti. Sa ma mai interesez si eu. Cum ai zis, toti avem multe de invatat. :wink:
|
adica un site care sa vanda car audio sau cu reviews ?
Da, mi s-a parut superieftin etronics.....ce e bine e ca-s in new-york deci daca nu trimit in canada, vin eu la ei sa cumpar cand o sa am nevoie |
http://www.audio-warehouse.com/web/m...o/caraudio.asp
un site care trimite shi in romania shi care nu are pretzuri foarte mari... |
Re:
Quote:
600x1 @ 4 ohms 1200x1 @ 2 ohms 1800x1 @ 1 ohm $460.00 Cadence Z7000HC 50x1 @ 4 ohms 1000x1 @ 2 ohms 1500x1 @ 1 ohm $399.00 Crossfire VR2000d 1000x1 @ 4 ohms 2000x1 @ 2 ohms Not 1 ohm stable $839.00 DEI 2400d 1400x1 @ 4 ohms 2400x1 @ 2 ohms Not 1 ohm stable $895.00 MTX Thunder1501d 750x1 @ 4 ohms 1500x1 @ 2 ohms Not 1 ohm stable $439.00 Planet Audio P2250d 800x1 @ 4 ohms 1500x1 @ 2 ohms 2250x1 @ 1 ohm $569.99 Rockford Fosgate 1501bd 750x1 @ 4 ohms 1500x1 @ 2 ohms Not 1 ohm stable $579.00 US Amps USA2000 250x2 @ 4 ohms 500x2 @ 2 ohms 1000x2 @ 1 ohms 2000x1 bridged @ 2 ohms $1620.00 Visionik V900XD 750x1 @ 4 ohms 1000x1 @ 2 ohms 1500x1 @ 1 ohm $552.99 |
Ba esti nebun la cap ??? 1500 la numai 400 $ ??? Sunt vati reali sau peak ??? Eu am gasit un Fosgate la 600 W x 1 cu 600 $... Asta era cea mai puternica pana acum... Mersi de informatii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning