Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Locatii unde puteti gasi revista: (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/16138-locatii-puteti-gasi-revista.html)

sandrin 19-04-06 21:07

Re: Locatii unde puteti gasi revista:

Quote:

Originally Posted by DyZ
astia care sunteti din cta ! ati gasit ? ca eu am cautat pe bd tomis dar ... sunt 10000000 de statii pe el...

nu aveau revista, sper de maine s-o gasesc ;) adica sigur

Urban_Racing 19-04-06 21:07

Se poate face abonament? yo nu am reushit sa o gasesc pana acum

MixMaster 19-04-06 22:39

suna tentant arata bine...maine cred ca o iau si eu...

CRyS` 20-04-06 11:56

Da..da...Nevoie in Iasi!

TEKIN 20-04-06 12:19

in ARAD cand ajunge ?? nu ma puneti sa ma duc pana la timisoara :)

RoSonic 20-04-06 12:24

Pai sunt si punctele din Arad trecute in primul post.
Ar fi trebuit sa ajunga de ieri peste tot, deci si in Arad.

ceoby 20-04-06 13:02

lasa ca e bine si asa :)

BMW-M-Power 20-04-06 19:38

la brasov cand ajunge ca am cautat dar inca nu a ajuns.... sau poate le-au terminat :D

Vladutzzz_sv 20-04-06 20:15

In Suceava inca nu au ajuns+ ca din cate am inteles de pe forum se va gasi la un punct de difuzare a presei care e intr-un colt cam indepartat al orasului.
Incercati si voi sa va puneti la punct distributia....si poate ceva reclama pe undeva nu ar strica.
Sunt de accord cu cineva care a postat mai sus referitor la faptul ca ar fi ideal daca s-ar gasi si in benzinarii

CRyS` 20-04-06 20:39

Deci in Iasi nu exista!Am umblat azi ca dementu pe cele 3 strazi mentionate si nimic..absolut nimic!Am luat peste 100 de chioscuri cred la intrebat!..... :(

Bogdan_mb 20-04-06 23:57

o sa apara ele... cred

Vely 21-04-06 09:03

Da' in BUZAU nu apare????? Spuneti ca apare si aici... sunt multi pasonati de tuning la noi in oras.... si unde pot sa gasesc revista??

Hondarul 21-04-06 09:48

Rabdarica oameni buni, ca apare la toata lumea !!!! :lol:

A ajuns si in Arad, Brasov, Suceava, Iasi... etc.

@vladutzzz - fiind primul numar, cred ca stii ca este mai greu cu distributia, etc. Fii intelegator ca pe viitor vom alege mai multe locatii centrale din orasul tau. Despre benzinarii, si asta am luat-o in calcul si vom anunta cat mai curand numele lantului de benzinarii unde vei gasi revista. Nu este tocmai usor sa ajungi cu revista in benzinarii si pe tarabe. De aia dureaza ceva mai mult... Multumim pt. intelegere.

@CRy_STy - trebuie sa fie. Intreaba te rog frumos cand mai ai drum pe acolo daca au avut-o si s-a dat sau nu au primit-o. Multumim.

@vely - daca scrie ca apare si in Buzau, poti deja sa te duci la locatia din primul post pentru Buzau. O vei gasi sigur.

Pe viitor, o sa apelam la voi ca sa stim locatii centrale din orasele voastre, ca sa aveti acces mai usor si s-o gaseasca toata lumea. :lol:

Bmw_E30dak 21-04-06 11:55

in ploiesti a ajuns? k nu o gasescccc??????

CRyS` 21-04-06 14:27

Quote:

Originally Posted by Hondarul

@CRy_STy - trebuie sa fie. Intreaba te rog frumos cand mai ai drum pe acolo daca au avut-o si s-a dat sau nu au primit-o.

Am intrebat!Nici nu au auzit!Ce firme de distributie sunt/este?Cum se numesc/numeste?Pot sa va ajut cu distributia pe Iasi!.....Daca e ceva..call me!

All times are GMT +2. The time now is 19:13.

- Copyright 2026 4Tuning