Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ono(Gallardo) vs. Andrei(Impreza WRX STI) ... i wonder.. :) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16136-ono-gallardo-vs-andrei-impreza-wrx-sti-wonder.html)

cata4 19-04-06 23:50

Re: Ono(Gallardo) vs. Andrei(Impreza WRX STI) ... i wonder.. :)

Ma intreb oare cand vad cati au votat pt Subaru lui Andrei de ce oare nu au si postat!?
In fine a fost prea tare in acea seara ! :D
MR IS THE BEST OF THE BEST!!!!

baghy83 20-04-06 00:04

ca sa iau filmul de pe forum la midnight trebuie sa am user.si faza cu cea mai tare masina din Romania mi se pare exagerata si chiar daca ar fi big deal.nu sunt invidios deloc dar mi se pare tampita afirmatia si mai ales modul in care aceasta a fost facuta

cata4 20-04-06 00:12

Quote:

Originally Posted by baghy83
ca sa iau filmul de pe forum la midnight trebuie sa am user.si faza cu cea mai tare masina din Romania mi se pare exagerata si chiar daca ar fi big deal.nu sunt invidios deloc dar mi se pare tampita afirmatia si mai ales modul in care aceasta a fost facuta

K , inseamna ca nu ai inteles aluzia , da oricum , nu inteleg de ce pt ca a si explicat ! Poate ca trebuie sa mai citesti odata cu atentie si sa faci unele conexiuni!!!
Bafta!

sandumrs 20-04-06 00:19

Respect pentru masina ta ONO, si pentru tine de altfel. Ma bucur ca pui umarul cu Andrei si faci spectacol.

Cred ca si Andrei merita tot respectul nostru, la fel si masina sa.

Era interesant sa vedem cat scoate pe 400m Gallardo-ul lui ONO.

Respect. Jos palaria.

ono41 20-04-06 00:36

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Respect pentru masina ta ONO, si pentru tine de altfel. Ma bucur ca pui umarul cu Andrei si faci spectacol.

Cred ca si Andrei merita tot respectul nostru, la fel si masina sa.

Era interesant sa vedem cat scoate pe 400m Gallardo-ul lui ONO.

Respect. Jos palaria.

Multumesc!!
Sunt cativa oameni pe aici care merita respectati la maxim iar unul dintre ei e Andrei Tenteanu pt k are printre primii Impreaza si pt k masina lui e ca mai puternica dintre toate STI-urile din Romania. O sa mai facem intreceri cand ne intalnim pt k asa ne place noua si pt k nu ne ascundem si facem ce facem pt k ne place si pt k traim (si) pt asa ceva.

Bogdan_mb 20-04-06 00:46

nice ... pacat ca nu am reusit sa scot un film mai reusit fara "motion blur" :D

ono41 20-04-06 00:49

Quote:

Originally Posted by baghy83

Daca nu iti convine sa iti faci user la noi, nu iti face, iar daca iti faci am sa te banez cu manuta mea. Tocmai am explicat in pagina anterioara unele chestii dar vad ca esti incapatanat sau tampit si o arzi aiurea cu baietii mari doar ca sa te bagi si tu in seama.
P.S. ADUCETI VOI MA LA START O MASINA CARE SA MA BATA SI FITI CONVINSI CA DACA SE VA INTAMPLA ASA CEVA AM SA SCRIU CU MANA MEA K MASINA X M-A BATUT PT K EU NU ASCUND NIMIC SI SUNT SUFICIENT DE FAIR PLAY SA RECUNOSC DACA IAU BATAIE. Pana cand se va gasi acea masina nu mai vb aiurea pt k am batut multe masini tari din Bucuresti.
Am sa va zic eu ce masini au calutii necesari pt a ma bate pt k vad ca voi vorbiti in necunostinta de cauza sau doar ca sa pareti si voi baietasi, zmeilor.
Masinile care ma pot bate in curand sunt urmatoarele:
1 Impreza lui Seby
2 996-le lui Maftei
3 un Bmw care din cate am auzit se anunta GRAV de tot
Alta masina nu e mai tare decat Gallardo pe care il detin sau daca e vreuna va zic sincer ca e gloaba soferul, iar cu cele enumerate mai sus nu am facut intrecere pt k doua din ele nu sunt in Romania iar a treia e la preparat.

Bogdan_mb 20-04-06 00:58

bv ono , dar deja c-am stia lumea cine e campion ...

p.s. pot sa intreb cam cat itzi ia pana atingi suta ? :D:D

ono41 20-04-06 01:09

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
bv ono , dar deja c-am stia lumea cine e campion ...

p.s. pot sa intreb cam cat itzi ia pana atingi suta ? :D:D

Nu stiu ce timpi am, eu stiu doar clanc clanc si victorie. Atat. :D

Bogdan_mb 20-04-06 01:11

Quote:

Originally Posted by ono
Nu stiu ce timpi am, eu stiu doar clanc clanc si victorie. Atat. :D

ooo ... macar sa ne dai o sansa :D

sandumrs 20-04-06 01:14

un Bmw care din cate am auzit se anunta GRAV de tot?????? Ce BMW e asta????

Ono stiu ca ai recunoscut cand ai luat bataie de la Andrei deci ma astept in continuare la fair-play de la tine. Respect

ono41 20-04-06 01:17

Quote:

Originally Posted by sandumrs
un Bmw care din cate am auzit se anunta GRAV de tot?????? Ce BMW e asta????

Ono stiu ca ai recunoscut cand ai luat bataie de la Andrei deci ma astept in continuare la fair-play de la tine. Respect

M5 de 800 HP ti se pare tare? Mie da si d-abia astept sa vad ce inseamna aceasta putere. Cred ca va fii RACHETA.

blazeyblaze 20-04-06 01:24

trebuia sa tii secret ma :)

interesant ar fi si o cursa cu CRZ care e iar un bmw foarte grav si am auzit ca tocmai a facut niste mici modificari :)

blazeyblaze 20-04-06 01:34

Sunteti niste obositi. Ma jur. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar asta sunteti.
Pe de o parte ii luati peste picior pe oamenii astia care va fac spectacol cel putin 2 seri pe saptamana si dupa care salivati la curse, pe de alta parte ati fi in stare sa le executati o felatie pentru o poza langa masinile lor. Cum frate sa iti permiti sa vorbesti despre masini care dupa ce ca au un pret foarte ridicat ca si achizitie, mai sunt su preparate in dracii aia mari si au ca sume de investitii in ele niste cifre exagerate. Cum sa te incalti cu fesu` dupa ce ai mancat un sandwich gen paine cu paine si cu paine si tu sa vii sa iti dai cu parerea despre lambo sau subaru la modul negativ? Imi cer scuze ca ma adresez asa dar asta e adevarul gol golut. Dar stiti si voi cum e , vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii. Penibil. De fapt, penibili.

On topic

ONO vs TENTEAN
2 masini bestiale
2 soferi talentati si ambitiosi
e atat de greu sa discutati ontopic?

ono41 20-04-06 01:41

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze
trebuia sa tii secret ma :)

interesant ar fi si o cursa cu CRZ care e iar un bmw foarte grav si am auzit ca tocmai a facut niste mici modificari :)

Pai daca lumea vorbeste din ce au citit lasa k e mai bine sa stie cum sta treaba vis a vis de cele mai tari masini din Romania frate.
Adu CZR-ul sa facem intrecere si accept cu cea mai mare placere sa mai trec inca o victima in lunga si valoroasa mea lista. :D

All times are GMT +2. The time now is 18:07.

- Copyright 2026 4Tuning