![]() |
Re: Masina mea DACIA
intretinuta Solenza ta si sunt sigur ca veai avea grija de ea in continuare.
Daca te-ai putea invarti de o folie si pe fata da si mai bine.. Oricum un an nou mai bun si sanatate ! |
frumoasa masinuta..chiar astept pozlele cu interiorul:D...spor la modificat in continuare
|
1 Attachment(s)
arata bine masina o suspensie si niste jante ar rupe gura targului :P uite ca idee
|
ms dragi confrati pentru sfaturi.....folia pe fata va fi pusa in maxim 2 sapt,jantele la vara iar in legatura cu suspensia eu cred ca solenza e o masina destul de joasa pt strazile noastre...bafta si numai bine
|
Quote:
|
am avut acum a mea e stok am avut jante bbs 15" cu gume 195\45\15 si iti spun sincer nu mi-au atins si nu am avut nici cea mai mica problema cu ea iti sugerez sati o lasi mai jos pt ca odata ce ai pus jante de 15"o sa fie 4x4 ma intelegi ce vreau sa spun pt susp dak esti interesat vb :D
|
ok...o sa vb...bafta
|
cine stie de unde pot achizitiona stickere 4 tuning...scuzati daca s-a mai discutat....am dat search si nu am gasit mare lucru....multumesc anticipat !
|
Quote:
|
multumesc mult Andi...numai bine!
|
Foarte frumos. Sa-l stapanesti cu bine. Sfat. Vopseste ploapele de la masina, si incearca sa inlocuiesti lampile de la placuta de inmatriculare cu LEDuri albe calde sau reci. Asta urmeaza sa fac eu in primavara. Totodata ar arata misto si Angel-eye pe fata si spate.
|
ms mult pt sfaturi. bafta si numai bine
|
Poti sa-mi prezinti jentie de 15
Merge roata de 195 pe Solenza? |
Quote:
|
sal...din nou. Imi cer scuze ca nu am mai postat dar am vazut ca nimeni nu e interesat si nu a avut rost..dar poate e unul dintre voi interesat sau posesor de solenza chiar si vom putea schimba pareri. Am pus folia pe fata asa cum am promis, un sticker cu 4 Tuning pe luneta si deschidere a portbagajului din buton....vreau pareri sfaturi si idei noi bafta si numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning