![]() |
Re: Machete in lucru - Big Andrew
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa o lunga absenta revin cu o macheta facuta mai mult din plictiseala si curiozitate dar care mie imi place foarte mult cum a iesit :D.Ideea mi-a venit dupa vizionarea filmului "Death Race" si mi-am propus sa transform un Subaru Impreza STI intr-o masina in genul celor din film.Cum arata masina inainte si ce a iesit vedeti mai jos :D
PS:Scuzati claritatea pozelor cu masina inainte sa o "distrug" :lol: dar nu m-am gandit sa o pozez cu aparatul:-) |
interesanta ideea, dar vad ca vopseaua nu ti-a iesit deloc bine.inca se mai vede orange-ul care era inainte, ai vopsit direct, fara sa pregatesti suprafata?
|
am vopsit direct..si e bn ca a iesit asa...inca trebuia sa iasa cat mai "junk" dar nu am stiut cum sa fac...asa lasa impresia ca portocaliul ala ce se mai vede reprezinta julituri pe masina...poate cand o sa am timp o sa mai lucrez cu poxilina la exterior sa o fac sa para mai busita unpic...oricum asta a fost doar o idee ce mi-a venit in cap aseara dupa ce am vazut filmul ala :))...sper sa o mai perfectionez pe viitor:P
PS: o sa ii fac maine poze la lumina naturala fiindca arata mult mai bine daca nu se reflecta lumina din ea...si armele nu mai par asa de jucarie:)) si o sa se observe si mai bine formele :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning