![]() |
Re: Opel Astra bertone vs Citroen c4 coupe
Eu am un 2.0 dar compar masinile din punctul altora de vedere. Bertone este, a fost si va fi o masina foarte frumoasa estetic....El, Seatul leon (2001-2004) si inca vreo 2 au fost votate ca fiind cele mai frumoase masini acum vreo 5 6 ani, datorita liniilor si modificarilor pe care le puteai face.
Ca intretinere, un 1.6 Bertone are nevoie decat de ulei si filtre. Un coleg de C4 il are de 2 ani si abia astept sa scape de el, masina mai de *** ca asta nu a avut pana acum. Ce e drept, daca e sa cauti probleme pe forumul Citroen, te sperii de cate probleme apar.....benzina vreau numai OMV 100, probleme pe electrica plus inca vreo 2 3 chestii la cutie.....motorul e excelent. Alege ce vrei, nu te lua dupa ce zic altii, dar gandeste te la intretinere ca nu o iei pentru 6 luni ca apoi sa o dai...important e sa iti placa tie masina... |
Re: Opel Astra bertone vs Citroen c4 coupe
ai mare dreptate florin..am intrat si eu asa de curiozitate pe forum..si am vazut exact ce ai zis tu.. ..mersi de cele spuse :) acum sunt 100% pe bertone.. discutia se poate continua pentru alte curiozitati..poate mai sunt interesati :P eu unul m'am lamurit
am gasit un bertone exact exact cum il vreau a fi al meu .. http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...00-277697.html culoarea,clima,motorizare,dotari (la motorizare inca ramane virgula ..ceea ce o sa vad la fata locului cu care o sa ma inteleg mai bine 1.8 sau 1.6 ) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning