![]() |
Re: Audi A4 vs Golf 4
motor de 2.5 nu imi trebe:))....doar nu is nebun..mai bn 1.8T
|
ar trebui a gasesti si 1.8 T de 150 cai frumoshi , dar daca gasesti mai atent ar trebuit sa gasesti si 1.8 T Quattro :-P
|
rectific...ma refeream ca nu gassti Golf IV din 99-2000 la 2500 de euro..
Poate gasesti dar intr-o stare ffff nasoala(avariat)50% imediat s-au gasit pokemonii sa comenteze...asta e.. Bafta |
mai ma o intrebare cu consumu...motor de 1.6 consuma cam la fel cu 1.8T?? eu ma inteles ca nui prea mare diferenta chiar si la condus sportiv:-?
|
1.8 T in oras mers agitat ia cam 11-12 . si afara 120 - 130 kmh consum 6-8 .
|
geniala discutia asta:)
Tu cauti Golf, A4, Passat la 2500 de euro? Mult succes:) Oameni mai fuduli ca romanii n-am vazut in viata mea. Spune-mi, daca iti luai Opel Vectra iti cadea rangu'? Sau Astra, sau Golf 3, sau BMW e36, sau Honda Accord, sau .... ? |
opel vecta o avut 1 preten de al meu si nu mio placut....golf 3 mai au 2 preteni de ai mei...si decat e36 mai bn merg cu dacia toti cacalari au dinalea.... daca aveam bani imi luam e46
|
|
Quote:
Astra G e speciala pt tineret ! Eu am invatat soferie pe una :) |
Quote:
are motor de 2.0 din 97 si euro 2 si ii 1500 inmatricularea...si cu intretinerea nu stiu cum ii dar sigur costa mai mult ca la audi |
acuma fara suparare dar masinilea astea 2, la pretul asta si cu ceva dotari [tu ai zis ca nu vrea sa fie goala](fie inmatriculate in tara, fie taxa sa intre in pretul asta) nu pare ai cum sa gasesti.
daca vrei sa iti aduci de afara in primul rand trebuie sa te gandesti la taxa. atunci in bugetul asta poate ar trebui sa consideri alt gen de masini. fie mai vechi, gen astra f, golf 3.. etc, fie de prin anii spusi de tine dar din clasa mica, gen corsa c, ford ka (dupa 2000).etc, care au motoare mici, euro 4(alea pe benzina), unde e taxa mica. deci intereseaza-te mai bine de toate chestiile si taote cheltuielile. pentru ca degeaba vezi masina aia pe site la 2300 si tu ai 2500, ca mia trebuie sa te gandesti si la chestii ca poate in poze masina arata cumva, in realitate nu e chiar asa, drumul de intoarcere, rar, consumabile schimbate, asiguare, alte chestii. deci alegerea pana la urma tie iti apartine dar intereseaza-te bine de ce si cum ;) o zi buna |
si volvo e o varianta buna, si la intretinere e lafel ca audi. plus ca nu toti romanii prefera volvo in defavoarea la audi, bmw, merc. cu ciza asta gasesti si in tara masini la pret mai bun ca in de.trebuie doar sa fii pe faza.
|
Quote:
|
:))))
Tu cand ai avut ultima data Volvo? |
o masina buna si ieftina gasesti foarte rar sau chiar deloc, iar golf 4 la banii astia nu gasesti in stare buna. m-am uitat si eu, si am gasit la 2300 de euro, ce am vazut acolo m-a socat, tabla statea prinsa in silicon pe masina, nici un surub, mai avea putin si lipea rotile cu superglue in loc de prezoane.
te sfatuiesc sa iti iei un golf 3, chiar daca mai au 2 prieteni de ai tai, si multi altii, nu are nimic, din contra e semn bun, inseamna ca sunt masini bune, si ieftin si usor de intretinut. mai sunt hondele, care sunt dupa parerea mea niste masini geniale, accord, civic, super frumoase, super bune ca si mecanica, si pe langa asta mai sunt si masini pentru TINERI. a4 si golf4 sunt niste masini anoste, a4 cel putin nu mi se pare deloc potrivita pentru cineva pana in 25 de ani. largeste aria de cautare si nu ai sa regreti, pe banii astia gasesti masini cu mai multe optiuni si mult mai potrivite pentru tine. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning