![]() |
Re: Desenele mele - Jouk
Un desen copiat se recunoste din prima.
Ai 16 ani? Ce liceu de arte ai facut tu timp de cinci ani? Nu vreu sa fiu rau, dar acuma cum mai vrei sa te credem? (Chiar daca zici adevarul) Stii povestea cu Lupul? |
Nu ma mai cert pe acest subiect, crezi ce vrei nu prea ma intereseaza, a si..eu nu am desenat nici o dacie, daca te referi la desenul din al doilea post, uitate cine a facut postul o_O. Sunt la liceul de arte din clasa a 5 si acum sunt in a 10 ce e asa greu de crezut? Nu sunt expert dar in 5 ani eu zic ca inveti ceva si nu am zis ca am facut liceul :)) asa se cheama "liceul de arta" nu "scoala de arta".
Am colorat masina dupa cum am stiut (am cerut ceva sfaturi sau un tutorial dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni.. deci voi invata singur :| ) https://img685.imageshack.us/img685/2496/dd32.th.jpg La rosul din spatele masinii.. am dat cu o carioca si mi sa terminat apoi am dat cu un creion portocaliu de aceaia a iesit ata de aiurea + ca fiind scanata a iesit si mai rau de aceia am corectat doar portocaliul si albastru in paint (nu m-am atins de masina ) iata rezultatul https://img706.imageshack.us/img706/305/68100917.th.jpg |
Ok, am gresit in legatura cu dacia..dar hasura ta tot nu arata ca hasura unui om care a studiat 5 ani artele..asta e parerea mea.spor la desenat.
|
=))) laso in colo de treaba ma daca esti la liceu de arta de 5 ani de ducea si bibilica aia a ta ....sa ii faci o hasura frumoasa macar daca tot ai invatat deci minti intr-una:) si in al 2 rand masinile alea sunt de pe internet pt ca l-am vazut si eu:)...la desene ma refer:)
|
Ce ma mai distrez cu topicurile astea:))......evo sa nu mai stergi nici un post de pe topicurile de genul asta de acum ca imi strici distractia:)).Mda eu ma abtin si nu zic nimic la adresa domnului Jouk dar precizez ca esti foarte amuzant.:)).Gluma aia cu pagina 20 mi sa parut bestiala =)).
|
Daca invat la liceul de arta sa sti ca nu te invata sa faci masini :)) si este greu de aplicat asta pentru ca pot face o hasura cum trebuie dar la masina is multe umbre si alte cheti pe care trebuie sa le faci si mi se pare foarte complicat + ca este printre primele mele masini pe care le colorz si nu ma invatat nimeni, probabil zici da hasura din cauza culorilor din spatele masini, da recunosc au iesit prost din cauza ca am avut niste carioci mai vechi si au mers la inceput si m-au lasat balta cand eram pe al jumate, apoi am combinat cu un creion.. normal ca mi-a iesit airea. Nu inteleg ce ma tot sacaiti atat, si u care zici ca masinile mele sunt de pe internet pune poze sa le vad si eu !!! Eu nu am venit pe acest forum sa ma cert, ce dovada ai u ca eu nu invat la liceul de arta? Orcum voi mai face desene si voi posta dar daca tot imi scoateti ochi cu diverse motive prefer sa plec de pe forum.
|
Bine.....atunci facem altcumva.Ia pune tu cel mai bun desen al tau aici.....indiferent cu ce e.
|
no limits design buna ideea;).
Jouk nici la arhitectura nu te invata masini, ba din potriva, dar uite ca se poate.Deci nici scuze asta nu e buna..mai cauta.. |
Nu am un desen pe care il consider cel mai bun :|, fac un desen care imi place atunci dar duap un timp fac altul care imi place. Mai bine zicetimi voi ce vreti sa va fac, o masina in 4 portiere sau 2, sport berlina etc si din ce unghi sa se vada.
|
Pune doua-trei desene sa le vedem, chiar daca nu le consideri cele mai bune. Convinge-ne ca tu ai dreptate si esti la un liceu de arte plastice. Atunci, noi ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
|
Ok, voi posta, sa ma uit prin casa ce vad ce planse gasesc, revin cu un post pana diseara.
|
Am doar 3 poze, nu sunt genul care pastreaza desenele.
https://img691.imageshack.us/img691/6...cf2935g.th.jpg acesta este plansa pe care am facut-o acum un an jumate sau doi, pentru un concurs, reprezinta un concurs de escaladare pe un perete fals, cand am facut lucrarea am pus accent pe culorile alese si asezarea lor nu de personaje si detali. https://img691.imageshack.us/img691/3...cf2932b.th.jpg asta este o natura statica tot cam din acea perioada, valoratia nu este grozava dar in schimb am primit nota mare la asezarea in pagina, constructie si proporti. https://img264.imageshack.us/img264/8623/dscf2925.th.jpg asta este un desen recent, inca in lucru, este in faza de constructie. Avem la ore un bust a lui Moise iar noi trebuie sa il desenam (cum e si la natura statica) PS: Nu am putut da editare ca sa pun desenele in postul de mai sus (poate fi sters) |
Amice , pentru ultima oara , o sa incerc sa fiu cat mai explicit !
Problema in cauza este cea a Opel-ului Astra ! Nu imi pasa de restu desenelor tale (care DA, cred ca tu le-ai facut , pentru ca dupa parerea mea proprie si personala sunt NASPA !) ; acestea nu fac decat sa sustina acuzatiile care le primesti ! Puteai pur si simplu sa recunosti ca ala e copiat si asta era, treceam mai departe intr-un mod mai manierat ! Dar tu prin toata sarada asta, nu faci decat sa creezi discutii si sa imi dai mie de lucru ca moderator ! Deci : 1. te rog sa nu mai pretinzi ca desenul ala nu e copiat, sa nu repeti asa ceva, dar daca asta vrei sa faci, sa specifici ca e copiata dupa o imagine ! 2. nu am nimic cu tine, vreau doar sa te ajut si sa mentin ordinea pe sectiune ! 3. nu vrem sa pleci, ci chiar te invit sa postezi alte desene. Totusi , daca nu incetezi si nu aduci argumente solide in apararea ta, voi deveni comunist si vei primi warning ! De asemenea, o sa te rog sa folosesti uploadul forumului de acum inainte! Inca o data atat pentru tine cat si pentru ceilalti useri, va rog sa nu mai continuati aceasta discutie ! |
1 Attachment(s)
Am facut ineseara o masina, urmeaza sa o colorez si sa fac unele modificari minore. De data asta am sa imi dau mai mult silinta la hasura.. sper sa va palca si daca nu asta e! voi face pana imi va iesi cum trebuie.
PS; cu riscul sa primesc warn spun ca mi-a fost cerut sa postez 2 3 desene care le-am facut la orele de desen, din partea mea sterge postul, nu ma deranjeaza cu nimic. |
ce a fost asa greu.....vezi ca se poate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning