![]() |
Re: MECI cs - Inscrieri -4Tuning
Quote:
Multumesc |
ma inscriu si eu :twisted::twisted:
|
Quote:
Nu va suparati dar nu este greu sa cititi niste aspecte care le-am scris la inceputul topicului , hai ca nu e greu deloc .... |
4T - DRAGSTER AUDIOart
scuze pentru neatentie |
[4Tuning] - R3d_d3vil , Steam ON
|
4Tuning-andrei_ctin am si steam contact mes. andrei_ctin18
|
:)))))))))))))
Quote:
Quote:
Quote:
Ontopic: am sa ma bag si eu in max o saptamana.. Intai ma intorc la XP..si pe urma your'e on girl ! :D |
Re: :)))))))))))))
Quote:
|
iti dau headshot numai in sani ! :P
|
Hai zat ! :))) ce pervers esti >:P ! O sa ies cu a ta nevasta la o cafea sa ii spun tot >:P
|
sa inteleg ca o sa se anunte cu KILAREAALA DAIA MARE abia astept:lol::lol::lol: eu zic ca meciu ar fi bine sa il avem in seara asta dupa ora 21:00;)
|
Dupa ora 21 nu am eu cum , deci o sa-l anunt pana in ora 21 cu jumatate de ora inainte ... :)
|
sau mai bine stam si azi ca sa se mai stranga lume si daca e maine stabilim sau cel mai bine dupa revelion pt ca multi dintre noi sunt plecati la"shooooopinguit" ;)eu asa zic!
|
Eu o sa fac lista , o postez aici , si astept raspunsuri cand sa dam , azi inainte de ora 21 , maine seara tot asa inainte de ora 21 sau dupa revelion !
|
stai putin de exemplu eu nu stiu daca o sa pot sa joc ,nu e problema pt mine dar poate si altii la randu lor or fi lafel!Si orcum dupa revelion rupt in goarna e mai misto sa joci cs:lol::lol::lol: mergi numai in zic-zag:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning