![]() |
Re: Audi-le meu
Quote:
|
Nu ne rasfeti si cu cateva poze de interior? Sa o laudam si mai mult?
|
Quote:
|
P.S ms pe link-ul cu grile...mam uitat putin ,da la preturile care le au nu pot sa-mi permit asa ceva :cry:
|
Mai...ai intrebat de grila...ti-am aratat grila:))...nu s-a vb nimic de pret...la ce te asteptai...10E bucata? Stiu ca sunt supraevaluate dar, asta e viata.
|
scz ptr ziarele kare strik pozele...le-am pus sa nu ude mocheta :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Asa da...frumos...o intrebare, interiorul asa a fost, din piele de cand ai luat-o sau ai pus tot de pe ala care-l dezmembrezi? Da si mie o polita dinaia in spatele banchetei cu locas si carcase de boxe :D
|
Quote:
|
Stiam euuuu....:D....Oricum, ai lucrat frumos si da, intr-adevar, belea schimbarea. Astept treaba cu polita aia..daca este...daca nu ...sa fim sanatosi:)
|
Quote:
Se schimba total situatia ;) . De exemplu eu inainte aveam jante pe 16" (7J) cu 205/55/r16 si am trecut la jante pe 18" (8.5J) cu 235/40/zr18. E diferenta de la cer, atat la capitolul stabilitate cat si la confort. Confortul lipseste cu desavarsire avand in vedere ca am si suspensii sport, dar nu ma deranjeaza. In schimb pe drumuri bune e o placere sa o conduci, sta lipita de asfalt :D . |
Ms. de ampla lamurire :D...apreciez...intre timp, am dat de o alta grila de RS4, care sper sa-ti convina la pret fata de anterioara...care...intr-adevar nu se merita. Si uite link-ul:
http://www.delta-performance.com/aud...ille-p-32.html Ma anunti daca e suficient de "ieftina" cat sa ti-o poti permite, poate mai vrea lumea si se face o comanda de mai multe bucati. |
Cam Chicii:( Bafta in Continuare;)
|
frumos :)
dar plange dupa o suspensie sport |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning