![]() |
Re: ALPINA B3 4x4
Nu era de vanzare mai demult cu ~10.ooo E ?
|
no comment.........PIESA.......
|
sa ai noroc de el un exemplar frumos..........niste poze cu motorul ......daca se pote mersi ;)
|
superba...nu te lua dupa gura lumii si incerca sa o tii cat mai originala...valoarea ei, e intro continua crestere.Sa o stapanesti cu placere!
|
Quote:
bai nene tu crezi ca omu nu stie ce sa faca cu masina lui ??? ce de sfatuitori pe forumu asta nu am vazut in viata mea:) |
WOW....ce urs.....un exemplar superb....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el la maxim:D
|
Quote:
On: Superba masina, probabil singura din Romania. Cum zicea si Laf, la o astfel de masina ii sta bine pastrata si scoasa la evenimente si plimbari "recreationale" :D |
Re: E30 - ALPINA B3 4x4
Felicitari, esti un om norocos.
|
Frumoasa, sa ai grija de ea.
|
6 Attachment(s)
Super tare aceasta masina si ma bucur ca a ajuns pe mana unui baiat care stie ce este aceasta masina.Am avut ocazia si placerea de a conduce aceasta masina,nu pot spune decat ca este fenomenala.Urc si cateva poze de la salonul din 2009 4TuningDays.
Sa o stapanesti sanatos!!! |
o masina de exceptie......sa o stapanesti sanatos
|
La cat de bine arata masina, trebuia sa stea ursu pe gagica, nu invers... o luam la palme pe femeia aia daca aveam asa urs.
Nu in ultimu rand, felicitari pt achizitie |
exact cum tre sa arate un ursu alpina :D sa ai mare grija de el,apropo un filmulet nu ai cu el ?
|
Felicitari pentru achizitie, un exemplar deosebit de frumos, sa aveti grija unul de celalalt.
|
ne-a murit la intrare...sau ne-ai stricat craciunul...cum vrei u...unicat sigur in RO
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning