![]() |
Re: AR 09 JXD
Quote:
|
Quote:
|
Eu te-am intrebat despre rolul eleronului, tu mi-ai raspuns ca asa ai luat masina!ma rog...
Daca iti dadeai seama ca, nu poarta nici un rol, il dadeai jos pana acum.Nu mai comentez vis-a-vis de el.Fiecare cu parerile lui, modelate de un bun gust pe masura!Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Sunteti carcotasi...
Are cateva elemente care nu sunt foarte placute ochiului dar raman oarecum practice. Protectia la usi zic eu ca este buna, intr-o oarecare masura Eleronul, nu este foarte dragut, dar macar are un stop pe frana suplimentar care il face atent pe cel din spatele lui, deci este destul de practic. Paravanturile alea totusi ar fi trebuit sa cumperi unele mai neutre la culoare. In rest, incearca sa tii masina cat mai simpla si curata. |
protectiile la usi chiar sunt bune, nu sare vopseaua de pe marginea usii daca dai de ceva!;) eleronul mie mi se pare destul de ok, nu este asa de urata! jenti vezi ca gasesti pe forum de vanzare!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa iti spun o chestie...pe mine nu ma deranjeaza...sincer nu imi pasa de bucata aia de plastic, asta e un forum, trebuie sa accepti si pareri pro si contra, trebuia sa stii asta inainte sa incepi sa postezi! Daca nu iti place parerea asta, asta e!E masina ta, faci ce vrei!Sa ai bafta! |
Quote:
|
poti sa iti iei o antena cu magnet care o pui pe capota cand ai nevoie sa nu mai ti aia pe bara spate
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O mica modificare facuta masinutei mele:D...din fericire am gasit pe forum un mester care sa-mi faca si pleoape.
Attachment 1245423 |
nu arata rau....din ce faci pleoapele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning