Originally Posted by dany85
(Post 2923419)
Salut. Eu am 320i coupe '94. Consum: in Bucuresti: in aglomeratie intre 12 si 14, condus semi-sportiv,uneori chiar sportiv, dar daca merg seara, cand e mai liber, scade chiar si la 10. In schimb iarna... Am facut pana acum doar drumuri scurte, de acasa la munca si inapoi, abia se incalzeste apa, cam 14l/100km. In afara, daca merg frumos 110-130 km/h , fara accelerari bruste, cam 7 la suta, daca trec de 130, ajung la 8. Eu calculez consumul cu ajutorul obc-ului. Pun benzina, vad cat mai am in rezervor, si cat s-a consumat pana la urmatoarea alimentare...am obc cu 18 butoane si imi arata litrii din rezervor. Si am facut consumul la pompa: plin din bucuresti si cand am ajuns in bacau(300 km) am alimentat iarasi si am comparat si cu ce imi arata obc-ul. Diferente de pana la 0,5 l per total. Vara am scos si sub 7l/100km pe acceasi ruta: bucuresti-bacau. Masina are 203000 km acum, am luat-o la 184000 km, cu carte service si oarecum de la o cunostinta... Pana acum fara probleme. Daca ti se pare mare consumul, ia-ti 1.8 is, care, daca e in mintile lui iti consuma, poate cu un litru mai putin in oras... In afara cam la fel... Iti spun din experienta. Am un prieten cu 1.8 is coupe din ' 93. Depinde de ce masina gasesti, de optiunile care le are... Sper ca nu am plictisit cu scrisul. Numai bine!
|