![]() |
Re: E46 - 316i
Quote:
cu codita aia am luat tzeapa.in magazin aveau niste becuri mai ciudate,si se vedea exact culoarea masini,chiar mam mirat,iar cand am ajuns akas ,,surpriza,, oricum aia va fi vopsita,narile vor fi negre,si jos cu cromu:P |
1 Attachment(s)
Quote:
|
arata misto cu nari negre..
pfu da ce jante misto ai avut pe ea. da alea nu sunt model de e39? |
nu atingea nimik cu ele?
|
Ai un filmulet cu toba sa o auzim?Face tot timpul zgomot urat si deranjeaza sau e placuta?
|
nu am schimbat deca toba finala,asta insemnand un sunet nezgomotos,oricum e o diferenta fata de cea stock,mie imi place cum se aude.
daca vrei galagie mare trebuie scoasa si toba intermediara,daca vrei aspect si un sound placut dar totusi mai accentuat o schimbi doar pe cea finala:D |
gata ,am terminat,am schimbat grilele cu unele negre,am dat jos bandourile cromate.maine fac pozele:D
|
cu jantele puteai sa fii mai inspirat,dar dak tie iti plac asta e tot ce conteaza
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
si ultima modificare niste angeleyes OEM
|
frumoasa masina chiar imi place.ma bucur ca ai scapat de crom.daca nu mai ai idei iti dau eu:)):volan sport,folie pe geamuri,o finala cu 2 iesiri rotunde o sa arate mult mai bine,o suspensie sport,un eleron finuts m,un interior din piele culoare deschisa,o navigatie si lista poate sa continue:)) bani sa ai!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning