![]() |
Re: probleme cu incalzirea-dacia 1310 injectie
da andi , bordul e simplu, iar "elicea" aia de doi bani (care in carte e numita turbina :)) ) invarte si baga (desi face un zgomot infernal).
dar acum sunt in totala dilema, tu zici sa ii adaug deflectoarele alea ( stiu la ce te referi), altii zic sa le astup de tot pana trece iarna :-? mai auzisem chiar de o varianta sa astup cu un carton o parte din radiatorul motorului " ca intra aer rece" (treaba care mi s-a parut total pe langa, aerul ala nu trece din compartimentul motor la ala cu caloriferul :) |
Quote:
Si eu am bord simplu la Dacia mea si la fel prima reactie a fost sa incerc sa ii acopar toate partile care aveau contact cu exteriorul, dar nu asa functioneaza... Tu ai nevoie de aer puternic care sa treaca prin aripioarele alea de la calorifer pentru a impinge caldura in cabina. Cu cat ai parte de mai multe aer, cu atat iti va da mai multa caldura. |
de acord cu tine. dar daca stii mai zi-mi si mie o treaba te rog, aerul cald intra doar prin orificiul de deasupra "turbinei" sau si pe sub caloriferul ala ? daca e sa intre si pe sub el o sa ma chinui sa il scot afara si sa fac curat pe acolo sa nu fie vreo ceva infundat sa nu mai treaca prin lamelele alea :-??
|
Quote:
Caloriferul tau se incinge?...daca se incinge inseamna ca este in regula si mizeria este decat in jurul lui...vezi sa fie incins la ambele capete, adica sa fie incins uniform. |
de incins este incins uniform, eram doar curios daca ar trebui sa fac curat pe sub el :).... deh si eu incepator... si ca sofer
merci mult pt raspunsuri si sper sa nu mai dardai la volan ... sau sa dau cu racleta pe interior :D |
Quote:
Este foarte vicios si deloc eficient. Daca ai ocazia sa iti pui ceva suplimentar, nu ezita. Eu mi-am cumpat o aeroterma de Aro de vreun an de zile...si nici acum nu am montat-o :D. |
bine ca mai ai timp pana se termina iarna :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning