![]() |
Re: Miting moto din cadrul campaniei anti-accidente
sa se faca dreptate!!!!!!!!!!!!respect pentru tot ce ati facut...daca as fi mai de aproape de bucuresti as fii venit(cu masina ca motor nu am inca:D)
respect pt toti motociclistii |
poate ar fi cazul ca domni din costume gri si soferi la scara sa se mai gandesca potin la ce s-a intamplat . Rushine domnilor , se vorbeste din ce in ce mai mult de coruptie si ce tre stopata ...... problele mari ..... oricum bucuratie ca l-ati lasat cu permis de conducere cine stie la o bauta dea voastra poate ...... Chiar daca aveti haine la stat astas nu va dreptu sa faceti ce vreti . Nu este singuru accident de genul acesta probabil si nici ultimul sunt multe cazuri dar voi le negati ...... despre datorie cuvantu nu cred ca exista pt voi .
|
Sa speram ca in urma acestui miting se va face ceva. Sper sa se faca dreptate intr`un final! Condoloantze familiei shi celor apropiatzi!
|
74 Attachment(s)
srry de intarziere :arrow:
|
20 Attachment(s)
part 2
am pus si arhiva cu cateva filmuletze |
Merci mult Vali... O sa pun si eu cat de curand pozele facute de mine..
Merci inca odata... :) |
Bravo lor!!! Toti cei care au fost acolo au dat dovata de solidaritate! Dati-i jos de pe scaune pe cei de sus!!! Cand noi pierdem pe cineva drag, ei se .....
|
De-a dreptul impresionant...intradevar o comunitate de oameni strans legata de acelasi hobby sa`i spun asa...MOTOARELE.Dar ceea ce am observet pe pielea mea acum un an de zile cand am facut accident cu motorul(am ramas fara splina) este ca soferii de azi din tara noastra nu sunt obisnuiti cu motocicletele mai ales ca 80% din ei sunt soferi de DUMINICA...
SA SE FACA DREPTATE PT ALEXX |
nu il stiu pe alex dar din ce am vazut scris aici este un tip de admirat. Ceea ce sper este sa se faca dreptate si mai presus de toate ceei din scaunele comede in care stau sa se mai ridice si ei ca sa vada realitate cu adevarat care este pe strazile din romania si sa ia o atitudine in ceea ce ii priveste pe asazisi soferi din ziua de aziiiii ca eu recent am fost sa dau examenul de carnet si spre marea mea stupefactzie o persoana de linga mine care pur si simplu nu stia sa citeasca a luat carnetul cu 26 dar devin prea aspru cu altziiiii si dupa aia am sa am eu probleme si ma opresc aici
in oprce caz tot ce pot spune este ca imi pare rau pt alex si sper ca sa se faca dreptate ca nu este singurul caz si nu cred ca o sa fie ultimul |
Asta se numeste comuniunea om - motor. Respect pentru perticipanti si mare pacat pentru Alex.
|
Pai da ca daca era la volanul masiniii vreun amarat de om era alta situatia ...Da nu bai nene isi tin si militzienii partea intre ei ca doar sun organ de stat nu si au puterea...mama lor.....cred ca toata lumea este foarte indignata de ceea ce s-a petrecut ...Condoleante familiei si prietenilor.sunteti de apreciat pentru mitingul care l-ati facut poate asa mai coboara si mintile "luminate cu lanterna"cu picioarele pe pamant.
|
Ideea este ca in momentul in care la noi in tara se va merge pe dreptate atunci inseamna ca nu se va mai numi " Romania ". Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Eu ca " mergator pe 4 roti " consider ca motocicleta este un adevarat pericol pentru cel care nu este initiat si ca poate sa sau sa-si faca foarte mult rau. Una peste alta cand vad in trafic "un motor" fac tot posibilul sa-l las pentru ca altfel se vede lumea de pe 2 roti si niciodata nu ma voi incapatana cum fac alti soferi sa nu-l las sa treaca de mine la semafor sau in orice alta conjuctura pentru ca este si el participant la trafic. Am tot respectul pentru cei care stiu ce au sub ei si stiu cam ce se poate intampla daca braveaza ( este problema lor unii scapa altii nu ), dar nu vreau sa fiu eu responsabil pentru asta si de aceea mai bine hai sa-i lasam in pace si sa nu fim impotriva lor ci cu ei. Cat despre nedreptate ...............poate ne mai intalnim si peste 50 de ani pe acest site, in acest forum cand sper ca se va rezolva ceva. Acum cred ca cel care are mail multe "pile" sau mai multi bani acela are dreptate ( vezi exemplu: accident frontal din cauza inconstientei pe care l-a pus in opera D-NA PAUNESCU. Rezultatul il stim cu totii: 3 morti si o familie indurerata. Ia spuneti voi cam ce ai patit dansa.............NIMIC. " Suntem condusi de minti luminate cu lanterna." Dureros dar adevarat.
|
Un gest foarte frumos ... sper ca va avea si un impcat. Respect.
|
Mitingul si emisiunile tv au dat roade... Dosarul a fost inaintat in instanta si garcea va fi judecat.... Mii de multumiri all.. :)
|
am vazut ca aveau pana si tricouri pe care scria Alexx... a fost o idee buna mitingul acesta pt motociclisti..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning