Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Video: Prima zapada din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/159201-video-prima-zapada-bucuresti.html)

bogddanel 17-12-09 01:22

Re: Video: Prima zapada din Bucuresti

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2898596)
am prins si impreza ai ambele rs4 si porsche-ul alb, x3, taximetristi, loganuri, 1310, tica matiz, mouse, pisici si ursi, ibiza, 1310 break, yaris, octavia rs, gti, s3, golf V, atv, teleghidata( :) ), e46, super nova, ahaha, am vazut si mcvu alb chiar, si evident la ora 1 si 20 am vazut inclusiv loganul de nino nino. sa nu fi fost pe bune sau panica, noi asta am vazut, si ne-am tirat instant.
intr-un cuvant
HAOS.
si ce e cel mai tare e ca eu, personal nu am vazut pe nimeni sa faca poc, la modu sa intre in altcineva. da s-au mai incalecat borduri dar nimic asa grav. ceea ce e uimitor, tinand cont de ce patinoar era pe jos, si CATA LUME ERA!!

eu unul m-am distrat enorm sa vad masini cu cai multi/putini, tractiune fata/spate/4x4, hatch-uri/berline/break-uri/suv-uri, diesel/benzina etc/etc.... erau "di toati" si a fost caterinca maxima. pacat de vant insa. nu prea puteai sa stai afara din masina prea mult timp. caterinca insa erau luminile care se tot aprindeau si stingeau.
Per total, a fost tare din perspectiva mea, un exemplu, culmea, pozitiv, cum ca se pot distra soferii de la noi si fara urmari grave. Faptul ca au zburat massuri mesaje si telefoane si intr-o seara s-au adunat asa de multe masini, nu ar trebui decat sa scoata in evidenta ca si la noi prinde amploare datul de-a latul. indif ca e gheata sau asfalt:P ma gandeam cu niste prieteni cam ce afacere ar fi fost sa ai macar 500mp de asfalt, undeva in camp, ingradit si luminat. sa il inchiriezi sa se invarta oricine p-acolo...

Sa stii ca au vreo 2incidente, din cate stiu yow...
Adica un audi A4, a luat putin roata dreapta spate de la un passat, si un golanel, incercand sa evite pe altcineva, din cate am inteles, a intrat in bordura, si a distrus roata dreapta fata...
In rest, vb ta, HAOS!
Noi am ajuns p-acolo printre primii, si apoi, d-odata, s-au umplut parcarile...
Era un deliciu sa vezi Golanii, fie diesel sau benzinar, berlina sau MCV, cum se invart... M-am dat cu un MCV, ca pasager, pe locurile din spate, din portbagaj...super tare...
La urmatoarea ninsoare calumea, frumos ar fi, sa nu bata vantu, si sa ne adunam mai multi...
Si pe la Roua, au fost cateva masinute...

Axs 17-12-09 10:39

salut,am fost si eu pe acolo cu un tico:D si as vrea niste poze,sau filmare,cand apar si eu pe acolo.ms :* id meu nepotu_alexis

alex22das 17-12-09 10:45

super tare filmuletul .... felicitari celor ce au fost acolo... sarbatori fericite!!!

Diablo929 17-12-09 12:48

sall sall

Iuli_90 17-12-09 13:59

A fost genial ! Mai vreau.A da,la noapte or sa fie -5 grade C...Oare unde o sa fiu :)))

EvLSant0S 17-12-09 14:26

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 2898855)
FELICITARII PT TOTZI CARE ATZI FOST ACOLO......SUPER FRUMOS FILMULETZU!!!!!!!
care stie cum ii zice la piesa de la minutu 1:10 la filmare?????
SARBATORII FERICITE LA TOTZI!!!!

Claude Vonstroke - Who's afraid of detroit ( stanton warriors rmx ) :)
https://www.youtube.com/watch?v=YzIpaLd0n_M

Silciu 17-12-09 14:30

Da da a fost frumos, a fost o seara foarte frumoasa. Eu unu am fost nevoit sa plec in jur de 10:45 ... distractia abia incepea atunci.

gelu_r 17-12-09 14:53

Foarte tare filmuletul , cand te uiti iti da exact senzatia din seara aia.

Cred ca erau 100 de masini cel putin , la un moment dat nu aveai cum sa te mai dai ca erau prea multe masini..

deja aseara se formasera denivelaturi de la zapada si eu unu trebuie sa fac geometria :(

Veniti si diseara ca o sa fie sigur si diseara frumos, a nins azi si sa mai asternut in parcare , utilajele lor nu fac fata :D

cRbL 17-12-09 15:40

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 2900062)
Foarte tare filmuletul , cand te uiti iti da exact senzatia din seara aia.

Cred ca erau 100 de masini cel putin , la un moment dat nu aveai cum sa te mai dai ca erau prea multe masini..

lejer 100...
plus ca mai veneau, mai plecau...
aseara a mai fost ceva ? diseara...pac pac ?

bodo 17-12-09 16:27

diseara? cum sa nu,prezent ca in fiecare zi de cand a inceput sa ninga,mai ales ca maine e ultima zi de permis,dupaia iau o pauza de 1 luna :(

cRbL 17-12-09 16:35

mie tare mi-e sa nu fie floscaiala si cam atat...gen sa nu mai fie zapada.
in orice caz, vin oricum de idee, pe la 11, sper sa nu fiu singuru nebun :):)

bodo 17-12-09 16:39

hmm...asta sper si eu oricum,ti se mai alatura un nebun :lol:

Dnk 17-12-09 17:41

salut! sunt nou pe forum, si sincer cam nou si in oras, de circa 4 luni. diseara ma primiti si pe mine? iar daca nu mai gasesc zapada acolo, unde m-as putea duce si eu? :D

bogddanel 17-12-09 20:36

cRbL, pe la cat pleci?

bodo 17-12-09 23:47

gata si pe seara asta,a fost marfa,nu a mai fost cine stie ce aglomeratie dar a fost misto,sa terminat distratia cand au venit aia de la securitate,oricum finuti rau baieti ne-au rugat frumos si ne-au multumit pt. intelegere :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning