![]() |
Re: Video: Prima zapada din Bucuresti
Quote:
Sa stii ca au vreo 2incidente, din cate stiu yow... Adica un audi A4, a luat putin roata dreapta spate de la un passat, si un golanel, incercand sa evite pe altcineva, din cate am inteles, a intrat in bordura, si a distrus roata dreapta fata... In rest, vb ta, HAOS! Noi am ajuns p-acolo printre primii, si apoi, d-odata, s-au umplut parcarile... Era un deliciu sa vezi Golanii, fie diesel sau benzinar, berlina sau MCV, cum se invart... M-am dat cu un MCV, ca pasager, pe locurile din spate, din portbagaj...super tare... La urmatoarea ninsoare calumea, frumos ar fi, sa nu bata vantu, si sa ne adunam mai multi... Si pe la Roua, au fost cateva masinute... |
salut,am fost si eu pe acolo cu un tico:D si as vrea niste poze,sau filmare,cand apar si eu pe acolo.ms :* id meu nepotu_alexis
|
super tare filmuletul .... felicitari celor ce au fost acolo... sarbatori fericite!!!
|
sall sall
|
A fost genial ! Mai vreau.A da,la noapte or sa fie -5 grade C...Oare unde o sa fiu :)))
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=YzIpaLd0n_M |
Da da a fost frumos, a fost o seara foarte frumoasa. Eu unu am fost nevoit sa plec in jur de 10:45 ... distractia abia incepea atunci.
|
Foarte tare filmuletul , cand te uiti iti da exact senzatia din seara aia.
Cred ca erau 100 de masini cel putin , la un moment dat nu aveai cum sa te mai dai ca erau prea multe masini.. deja aseara se formasera denivelaturi de la zapada si eu unu trebuie sa fac geometria :( Veniti si diseara ca o sa fie sigur si diseara frumos, a nins azi si sa mai asternut in parcare , utilajele lor nu fac fata :D |
Quote:
plus ca mai veneau, mai plecau... aseara a mai fost ceva ? diseara...pac pac ? |
diseara? cum sa nu,prezent ca in fiecare zi de cand a inceput sa ninga,mai ales ca maine e ultima zi de permis,dupaia iau o pauza de 1 luna :(
|
mie tare mi-e sa nu fie floscaiala si cam atat...gen sa nu mai fie zapada.
in orice caz, vin oricum de idee, pe la 11, sper sa nu fiu singuru nebun :):) |
hmm...asta sper si eu oricum,ti se mai alatura un nebun :lol:
|
salut! sunt nou pe forum, si sincer cam nou si in oras, de circa 4 luni. diseara ma primiti si pe mine? iar daca nu mai gasesc zapada acolo, unde m-as putea duce si eu? :D
|
cRbL, pe la cat pleci?
|
gata si pe seara asta,a fost marfa,nu a mai fost cine stie ce aglomeratie dar a fost misto,sa terminat distratia cand au venit aia de la securitate,oricum finuti rau baieti ne-au rugat frumos si ne-au multumit pt. intelegere :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning