![]() |
Re: E36 - Avus M tehnic.
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc pentru aprecieri. |
Quote:
Oricare ai fi te astept pe interval :)) |
Salut, are un prieten motorasele de la un e46 coupe, cred ca sunt la fel?!? Daca vrei imi zici si iti dau nr sa-l suni.
Bafta |
Quote:
Motorasele de la e46 nu merg . |
6 Attachment(s)
Filme noi de asta seara , super distractie , super frumos .
Pun niste filme cu mine si cu SPRINTER (pisica neagra) , am 35 filmulete dar pun doar cateva. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai multe dar am ales repede ce era mai bun din filme , ca ai avzt cum se intampla , cand e mai frumos nu fimlezi :D
Eu aseara am plecat am bagat benzina si m am intors , deja se facuse pe jos sticla si nu pprea mai mergea tinuta. Hop cand plec spre casa, a inceput sa ninga tare rau , tot drumu numai de a latu am mers . iesim si diseara , si cautam un alt loc daca asta no sa fie bun. :D ps: diseara vin cu o camera in toata regulla si cu inca o masina sa ne filmeze si prin oras din spate. |
Se aproba, suna ma :))
|
frumoasa pisicutza...sa o stapanesti sanatos...ia zi`mi si mie gasesc jenti ca ale tale spitzate ,dar pe 15,maxim 16?si la ce bani..ms !
|
1 Attachment(s)
Ale mele sunt de M tehnic de e46 , daca vrei spitzate pe 15 16 neaparat de BMW gasesti pe la bazar pe la maxim 250 euro cred.
Am eu de vanzare pe 16 cu 280 euro , cu tot cu gume. cele din poza asta. |
parca lipseste ceva la ea...culoarea parca e ciudata,iti sugerez sa o faci neagra si cu niste jante Keskin pe 18 si o suspensie H&R si eu zic ca e gata,si bara fata ar merge ceva mai unicat :D sper sa nu te superi pe mine,mi-am zis doar parerea.bafta in continuare cu proiectu
|
Quote:
Culoarea e originala a masinii si e rara , maisna e individual ar fi pacat sa o fac alta culoare , jante acum are unele foarte tari de 335i pe 18. De vanzare , cum e in poze doar ca cu rotile de iarna Noi . 3500 euro. 0762 081 371 |
Quote:
|
1993 , detalii aici. http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...s-9285334.html
|
bafta la vanzare,e un exemplar frumos si e pacat ca o dai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning