![]() |
Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO
noi am fost diplomati tu esti un pic flegmatic....nu stiu de ce simt ca esti usor ofticat?
|
Nu sunt oftikt ... ;)
|
De oftikt nu am dc sa ma oftic ...pt k tot ce mi-am propus am reusit... pt moment imi termin treaba cu bacu ...apoi reintru in competitii....
Si apoi nu mai vin cu masina care muncesc 3 zile..cum am facut pana acum... Vom vb de SPL adevarat... 160 db +. O mik paranteza.... eu deja vad o greseala majora in sistemul vostru... atat am avut de zis... Oricum va urez bafta... eu doar intrebasem dak sunt pe lista.. din cauza altor discutii de pe alte sectiuni... Ink odata sper sa reusiti ce va doritzi... si multa bafta P.S: Oricum nu ma pot compara cu voi...eu sunt doar un pasionat... resursele financiare nu se ridik la acelas standart.... Kt despre DR.ZOZO... Poate sa inteles gresit ce am vrut sa zic.... Zozo esti bun pe parte de design..nimeni nu te intrece.... jos palaria... dar pe partea de sunat bine... zic k se poate si mai bine... nu contest kt timp ai in domeniu si kte masini ai la actual.... |
vezi omuletule!!!asa imi place fii vorbaret zi ce ai de zis nu cu juma de gura ....ca putem noi fi prieteni nu sa ne razboim pe tastatura cand nici nu ne prea cunoastem....uite pe scurt iti raspund io la 3 chestii
1.doamne ajuta sa ajungi la 160 ca este ceva fenomenal acel rezultat pentru romania si muncita in romania.. 2.greselile in sistemele noastre::::CURENT in prim plan masini echipate destul de standard fara lipse de banchete.masini mari voluminoase(apropo aicea depinde de ce clase vorbim),mai exista cate o incinta in compresie :)).....stii cum e masina ideala de db drag tre sa o sacrifici pentru rezultate mari si tre sa investesti un pic mai mult decat in masinile la nivel de amatori...uite nebunu de zozo asa face sacrifica o rabla o taie in doua face incinta o baga in rabla o resudeaza nebun mai e si ii da in blana :) 3.cu zozo si sunet in legatura:::zozo nu a avut niciodata masini de sound mai mult de bum bum (basii multi medii inalte minim)la el niciodata nu puteai asculta un sq totdeauna a avut masini de power in domeniul basi si asta o stie multi din romania,problema lui momentana in lipsa decibeli e firma cu care colaboreaza M'N'C ca nu are produse de spl....si de aceea s-a turat scleptzu asta daca nu suna unu baga cati poate si de diametre cat mai mari :)asa mai are ceva sanse si masina destul de corespunzatoare micutza ..... si noi iti uram bafta baga mare si hai sa rupem decibelmetru ala ca am vazut ca numa pana la 170 merge parca.....si eu personal am intentia sa ma prezint in ungaria la un asemanator sau chiar db drag si daca am sa pot am sa invit cat mai multi romani sa mergem sa le-o tragem impreuna iar tu esti unu dintre cei care au sanse.....de vad aia tico cu 150 se da pe spate :)sincer este un rezultat care e greu de atins momentan in romania dar nu imposibil pentru ca vezi si tu trupa ground zero a demonstrat ca se poate si radu hertz si tu deci asa sa te gandesti sa mergi cat poti de sus numa vezi si tu cat de greu e sa sari de aici fiecare decibel...oai doamne....bafta!!!!!! |
2 Attachment(s)
e.vezi ca zice sandu bine e usor,sa faci o auditie de inalta calitate cu firme mari ca harman kardon, bose,rockfordfosgate,nakanici,power acusti, ETC, dar fa din astea mai slabe sa sune bine,aicia e smeccheria ca romanu de rand,de pe urma caruia traiesc.daca ai iau 10.000 e pe muzica ma si bate bine!!!.
ia uitati ce am facut in 9 ore,pentru cei care au vazut masina inainte, 21 toli in portbagaj,si suna demential |
2 Attachment(s)
iar la capitolul masina spl,a mai primit niste modificari,ca mam enervat si mai tare,
INVENTARUL FINAL 8 buc sub 18 toli 2 buc 15 toli in usa 4 buc 12 toli in jante 2 buc 12 toli montate in bord 8 buc mono bloc digital 1000 rms 2 buc 2/300 digital plus aferente problema e am sal termin pana pe 21 mai? poze austin VINE BETONUL |
Quote:
|
jos palaria pt masina de la bucuresti .....foarte frumos lucrata ....nu stiu cum suna cu MNC dar na ...asta e cat despre austin ...baga mare ai planuri marete nus cum le vei inghesui tu acolo dar sunt sigur ca o vei face la cat esti de "nebun" ;) multa bafta .....
|
noi nu suntem normali noi nu suntem normali,......suntem oradeni!!!!!!!!!!!!!!!
|
ciuda nu exista la mine pt ca toti suntem cu aceasi pasiune dar ti-am ca fapt divers ca tot ce faci o faci cu lauda atat!no ofence restu numai bine si sanatate!
|
daca e sa fim sinceri, ZOZO s-a laudat si inainte de Bucuresti, si a cam castigat, chiar daca au existat comentarii in legatura cu asta. oricum ar fi fost, tot existau comentarii, ca asa is oamenii...
sper sa reusesti, Zoli,s ale inghesui toate acolo si sa fie Oradea acolo unde ii e llcul, pe primele trete ale podiumului... Ca SPL-metrul nu minte! baga mare! |
vezi aici ai totala dreptate
si stiu ca a fost pe dreptate,doar buc ,nu prea stiu inca la ce spunem noi tuning. pa mai v. |
ai dreptate zolika!:)
|
Quote:
in termeni de SQ, nu cred ca ar trebui sub nici o forma mentionate marci ca rockford fosgate, si power acoustic. astea nu sant produse de SQ. SPL poate, dar in nici un caz SQ. dak vrei sa vorbim de subwoofere de inalta calitate in acest domeniu, putem mentiona marci ca si Phase Linear, Image Dynamics, Adire, si inca multe altele... bine inteles asta e umila mea parere dar sant sigur ca sant o gramada de membri pe acest site care sant de acord cu mine. |
sincer si asta si zozo tre sa recunoasca niciodata de cand il cunosc nu a stiut sa faca o masina sq la spl le are dar un pian la el in masina ar suna ca o besina intr-un butoi izolat cu dynamat :) :) :) :) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning