![]() |
Re: BMW M5 E34
Quote:
|
oricum tara asta este fix de cacat ..... sa refuzi inmatricularea unui M , AMG , RS .... si sa mentii in circulatie dacii ruginite si oltcituri obosite . Guvernul mai este si prost ... in loc sa ia taxa anuala de 1000ron pentru un motor mare , prefera sa ia 100ron de la un batranel care isi foloseste dacia pana la piata si inapoi .
|
Foarte frumoasa masina ....la ce bani e taxa asta mai bine iti iei un 5-ar inscris in Ro si pui tot pe el
|
Re: E34 - BMW M5
superba masina....sa o stapanesti sanatos
|
foarte frumoasa masina...cat despre varianta cu luatul unui alt seria 5 mi se pare aiurea sa o demontei pentru ca e o frumusete..poate mai pui niste poe
|
recarosare s`ar putea face daca mai are un M5 e34 inscris..in cazul in care proprietarul are un e34 simplu cred ca totusi se poate face ceva dar mai mult ca sigur masina nu va aparea in talon M5 ci e34 depinde ce motor are cel inscris!
|
Superba masina omule!!!Eu zic sa o pastrezi poate schimba astia taxa.:rolleyes2Poze mai vrem poze:lol:
|
Quote:
Salutare |
Mai ia ti un 5 inmatriculat, un cazan aceeasi culoare... ia numerele de pe el, punele pe M5 si circula frate cu el ca e pacat... e pacat la cum e masina asta circulam fara acte fara nimic
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Frumoasa masina,mai pune si tu niste poze....Si pana la urma daca sunt bani se poate rezolva orice in RO |
Quote:
La 19 ani e normal sa gandesti asa!!!....numai ca nu trebuie sa-l opreasca nimeni in trafic sa-i verifice actele...e deajuns sa-l pocneasca la stop o alta masina si la verificarea actelor ajunge la dosar penal!!! Singura varianta valabila e recarosare chiar daca motorul este mult mai puternic decat cel de pe masina cu actele, se platesc stiu niste taxe mai mari dar se face omologare individuala pana la urma. |
superba masina////sa o stapanesti sanatos...
si hai cu pozele alea:shock: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning