![]() |
Re: Marius Dobrescu
E foarte bine ca ai idei multe, tehnica se imbunatateste cu practica.
|
din pacate nu pot posta si din domeniul auto ... multi dintre voi stiu discutiile mele cu cei care administreaza/modereaza acest forum ... daca vrei sa vb mai multe te invit pe YM
lasa un PM cu id-ul tau si vorbim |
Sincere felicitari pentru editarile foto... Ma bucur sa vad ca mai sunt cativa care mai fac si acest lucru pe aici:)
|
2 Attachment(s)
fashion
o mica editare de studio |
frumos ! felicitari :)
|
daca-mi este permis sa comentez, as zice ca oasele/tendoanele alea ... de la gat, respectiv umar, mergeau mascate complet sau ... deloc. Asa, partial, imi dau senzatia de brush dat(uitat) la intamplare :)
|
1 Attachment(s)
aoleo, cine a facut balansu pe alb la poza aia? desi sincer imi vine greu sa cred ca ala e un wb gresit arata mai repede ca nuantare virata la post-procesare
anway, ai distrus textura pielii( nu-i voie sa te atingi cu blur tool-u de piele, exista tehnici specifice pentru astfel de lucruri), ai modificat machiajul, balansul pe alb tot n-are nici o treaba cu realitatea (vireaza puternic spre magenta iar globul ocular care ar trebui sa fie alb are o tenta de cyan), oricum intr-un studio o astfel de poza nu ajunge in veci la post procesare, nu poti recupera culorea intr-o astfel de poza, cu atat mai putin dintr-un jpeg nush de editare, io i-as zice mai repede reconstructie, ceva de genu vad io mai repede iesind din poza asta, desi, cu mari retineri si asta |
1 Attachment(s)
da am cam exagerat putin ...
trecem la creatie .. ceva facut de la 0 ... din plictiseala |
Asta e chiar frumoasa. Bravo marius.
|
1 Attachment(s)
pentru final de an
- cadou daca doriti ofer si PSD :) |