![]() |
Re: Marmota intreaba !
acum am vazut :shock::shock::shock::shock:
are turbinele in portbagaj :shock::shock::shock: |
Quote:
|
Quote:
te rog frumos nu mai induce lumea in eroare!!! alea sunt turbine chiar eu le-am auzit de la mine de acasa cum fac par par poc...a trecut odata pe la mine dar nu am apucat sa vad ce masina este... totusi...ce masina este?ca tractor de pipera ati zis ca nu este... |
efectiv total adevarat ce zice blow si orlando ...eu am vazut efectul de sera dat de catre nitrous express ....s-ar traduce prin intercity in raport cu metrorex cu nr 41
|
Quote:
|
vezi ca esti pe linia paralela acuma ....congrat :D
|
Quote:
i see i see i see a pussy chat :)) sorry ...turbine :))) |
prin traducere locala ...show must go on
deci ....ce masina sa fie ... JC ar fi spus ....ca se asemeana unui pui .....dar de care ? |
pui de cocos in calduri suferind de otita la picior si ciroza la ochi care pe deasupra a fost si la shtoarfe in delta si a luat gripa...cel putin mie asta imi inspira acea poza facuta din acel M3
|
Quote:
|
am inteles ca si acel M3 trage ...nevazut si nemaintalnit lucru ....
nu are bube ...s-ar auzi si alea la acea viteza ...phooooooaaaaaa |
ie trabant mah... ce dreacu ? nu mai recunoasteti ? :)
|
da voi vorbiti serios in topicul asta?
si... cine-i marmota? o cunoasteti de undeva de vorbiti toti de ea? si marmota... are si ea bube? aaaa.... oare marmota... s-a dart vreodata cu trabantu'? |
Degeaba se cheama site-ul asta 4tuning....voi chiar nu v-ati dat seama ca masina aia galbena era inainte un aro si a fost calcat de un biciclist(de aia are dunga pe el)....
Si daca nu stiati....poza a fost facuta dintr-un avion....se vede foarte clar ca aia nu e oglinda in care se reflecta aro-ul ci e o aripa....;) |
Quote:
totusi nu imi vine sa cred ca nu stiti ce masina e asta...las-o drq de treaba...nu ca noi am stii...am auzit niste zvonuri ca merge cu tzitzei... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning