Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - edinho_realmadrid (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/158175-machetele-mele-edinho_realmadrid.html)

edinho_realmadrid 24-03-10 06:20

Re: Machetele mele - edinho_realmadrid

Quote:

Originally Posted by Mariusgl (Post 3205195)
Cam saraca daca stii la ce ma refer...:D

Pai cred ca la detaliile din interior ?!O sa incerc sa o mai imbunatatesc putin...

edinho_realmadrid 27-08-10 11:26

9 Attachment(s)
:arrow:Mercedes Benz SL 300 (1954), scara 1/24, Burago

Macheta a primit cateva imbunatatiri:

- mochetata in fata cat si in portbagaj

- revopsit bordul, volanul, nuca schimbatorului si curelele care tin cele doua valize

Sunt cateva detalii mici, dar care,spun eu, dau un plus de realism machetei ! Astept parerile voastre !

FED express 27-08-10 11:38

Superb, si vad ca este din seria mai veche BBUARGO-cu doi B-, foarte bine arata, schimbarile l-au prins bine pe Pescarus. o macheta mereu tanara!

edinho_realmadrid 27-08-10 11:41

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3613634)
Superb, si vad ca este din seria mai veche BBUARGO-cu doi B-, foarte bine arata, schimbarile l-au prins bine pe Pescarus. o macheta mereu tanara!

Sper sa nu imbatraneasca niciodata :D

2010 27-08-10 13:54

O macheta superba din punctul meu de vedere iar schimbarile aduse de tine o face si mai si, bravo:!:

edinho_realmadrid 27-08-10 20:21

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3613994)
O macheta superba din punctul meu de vedere iar schimbarile aduse de tine o face si mai si, bravo:!:

Da! La fel am spus si eu cand am cumparat-o !

edinho_realmadrid 09-09-10 23:16

8 Attachment(s)
BMW 645ci DRIFT CAR 1/24 Welly

Modificari Exterior:

- vopsea Grey-693847c
- am eliminat: grila frontala, poriectoare, buza farii fata, numere, sigla portbagaj, evacuarile(finala)
- yellow headlights (made from scratch)
- stopuri (made from scratch)
- zgarieturi, urme de spargere a cauciucurilor pe aripile si bara spate, funingine din cauza esapamentului
- farul stanga, capacul rezervorului de benzina, bara spate "fixate cu banda adeziva"
- coborata garda la sol
- headlight air scoop
- plafonul si capota motrului au primit un "carbon look"

Modificari Motor:

- vopsit blocul motor Rosu IMOLA-pms185
- vopsit conducte, capacelele, surubele Rosu Imola-pms185 / Alb POLAR
- filtru aer sport \
- kit turbo + pipes |(made from scratch)
- garnituri, coate /
- conducte
- strut tie bar

Modificari Interior :

- eliminat bancheta spate
- podea noua
- revopsit bordul si volanul Negru
- fire fixate pe podea
- scaun scoica
- pedalier sport
- 3 ceasuri suplimentare amplasate deasupra consolei centrale (Turbo, Oil pressure, Water temp)
- 1 turometru
- frana de mana hidraulica
- mutat bateria in interior
- sistemul de alimentare cu combustibil mutat in interior ( rezervor benzina, pompa, fitinguri, tevi)

Dupa cum am mai spus macheta a fost luata de la un prieten intr-o stare foarte proasta. Majoritatea pieselor lipseau, am fost nevoit sa fac in proportie de 85% ce am enumerat mai sus de la 0 !!! Astept parerile voastre

2010 10-09-10 00:14

Parerea mea..superba realizarea man, prima data cand vad asa ceva, bravo:!::!::!:

Racer21 10-09-10 12:15

Wow, Mercedes`ul prezentat anterior e frumos ... dar BMW`ul asta drift car l-ai facut ... impresionant ! Foarte bine arata, interiorul e racing 100 %, motorul arata superb, si la exterior desi nu e in stare perfecta, asta mi se pare "cireasa de pe tort" , exact ca o masina de curse, zgariata si n-are grila (dupa un mic accident :D) . Mie imi place la nebunie ce ai facut, original :D

Piniuli 10-09-10 15:09

Foarte tare modificarea. Ce-ti sugerez eu e sa faci ceva si cu cealalta grila lipsa. Ca e aiurea gaura aia de nit acolo. Cel mai usor ar fi sa o vopsesti ca pea cealalta dar ai putea si sa o refaci sau sa ii faci gaura reala prin care sa se vada in macheta.

radu_bv 10-09-10 17:49

Super tare:lol: mi se pare cea mai tare modalitate de "restaurare"(daca se poate spune asa) a unei machete care banuiesc ca nu mai era intreaga:-P

edinho_realmadrid 10-09-10 20:01

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3647436)
Parerea mea..superba realizarea man, prima data cand vad asa ceva, bravo:!::!::!:

Merci !!! Sper sa nu fie ultima de genul asta !!!

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3648425)
Wow, Mercedes`ul prezentat anterior e frumos ... dar BMW`ul asta drift car l-ai facut ... impresionant ! Foarte bine arata, interiorul e racing 100 %, motorul arata superb, si la exterior desi nu e in stare perfecta, asta mi se pare "cireasa de pe tort" , exact ca o masina de curse, zgariata si n-are grila (dupa un mic accident :D) . Mie imi place la nebunie ce ai facut, original :D

Ma bucur ca iti place !!! Da, Mercedes-ul am vrut sa fie cat mai aproape de realitate, nu am vrut sa modific foarte multe chestii la el, cat despre BMW, fiind un fan al driftului, nu am vazut niciodata un seria 6 "pregatit" de drift. M-am gandit ca ar da bine sa am, zic eu, unicul BMW 645 scara 1/24 Drift car :D

Quote:

Originally Posted by Piniuli (Post 3648858)
Foarte tare modificarea. Ce-ti sugerez eu e sa faci ceva si cu cealalta grila lipsa. Ca e aiurea gaura aia de nit acolo. Cel mai usor ar fi sa o vopsesti ca pea cealalta dar ai putea si sa o refaci sau sa ii faci gaura reala prin care sa se vada in macheta.

Eu ma gandeam ca ar da bine un mini-radiator sau un intercooler mai micut !!! Am sa ma gandesc la sugestia ta :D

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3649190)
Super tare:lol: mi se pare cea mai tare modalitate de "restaurare"(daca se poate spune asa) a unei machete care banuiesc ca nu mai era intreaga:-P

Arata de zici ca era adusa de la remat :))) Acum e demna de 4tuning !!!

edinho_realmadrid 16-09-10 08:52

6 Attachment(s)
:arrow: Subaru Impreza WRX, scara 1/24, Burago

Barile cu care a fost echipata masina le-am dat jos pentru ca mie unul, nu mi-a placut cum aratau :D
Ultimele doua poze includ si varianta WRC de la Cararama !!!:D

nokia3250 16-09-10 11:35

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3661429)
:arrow: Subaru Impreza WRX, scara 1/24, Burago

Barile cu care a fost echipata masina le-am dat jos pentru ca mie unul, nu mi-a placut cum aratau :D
Ultimele doua poze includ si varianta WRC de la Cararama !!!:D

Foarte frumos !

2010 16-09-10 22:06

Foarte frumoase amandoua man, iar pozele pe masura:!:

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning