![]() |
Re: Machetele mele - edinho_realmadrid
Quote:
|
9 Attachment(s)
:arrow:Mercedes Benz SL 300 (1954), scara 1/24, Burago
Macheta a primit cateva imbunatatiri: - mochetata in fata cat si in portbagaj - revopsit bordul, volanul, nuca schimbatorului si curelele care tin cele doua valize Sunt cateva detalii mici, dar care,spun eu, dau un plus de realism machetei ! Astept parerile voastre ! |
Superb, si vad ca este din seria mai veche BBUARGO-cu doi B-, foarte bine arata, schimbarile l-au prins bine pe Pescarus. o macheta mereu tanara!
|
Quote:
|
O macheta superba din punctul meu de vedere iar schimbarile aduse de tine o face si mai si, bravo:!:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
BMW 645ci DRIFT CAR 1/24 Welly
Modificari Exterior: - vopsea Grey-693847c - am eliminat: grila frontala, poriectoare, buza farii fata, numere, sigla portbagaj, evacuarile(finala) - yellow headlights (made from scratch) - stopuri (made from scratch) - zgarieturi, urme de spargere a cauciucurilor pe aripile si bara spate, funingine din cauza esapamentului - farul stanga, capacul rezervorului de benzina, bara spate "fixate cu banda adeziva" - coborata garda la sol - headlight air scoop - plafonul si capota motrului au primit un "carbon look" Modificari Motor: - vopsit blocul motor Rosu IMOLA-pms185 - vopsit conducte, capacelele, surubele Rosu Imola-pms185 / Alb POLAR - filtru aer sport \ - kit turbo + pipes |(made from scratch) - garnituri, coate / - conducte - strut tie bar Modificari Interior : - eliminat bancheta spate - podea noua - revopsit bordul si volanul Negru - fire fixate pe podea - scaun scoica - pedalier sport - 3 ceasuri suplimentare amplasate deasupra consolei centrale (Turbo, Oil pressure, Water temp) - 1 turometru - frana de mana hidraulica - mutat bateria in interior - sistemul de alimentare cu combustibil mutat in interior ( rezervor benzina, pompa, fitinguri, tevi) Dupa cum am mai spus macheta a fost luata de la un prieten intr-o stare foarte proasta. Majoritatea pieselor lipseau, am fost nevoit sa fac in proportie de 85% ce am enumerat mai sus de la 0 !!! Astept parerile voastre |
Parerea mea..superba realizarea man, prima data cand vad asa ceva, bravo:!::!::!:
|
Wow, Mercedes`ul prezentat anterior e frumos ... dar BMW`ul asta drift car l-ai facut ... impresionant ! Foarte bine arata, interiorul e racing 100 %, motorul arata superb, si la exterior desi nu e in stare perfecta, asta mi se pare "cireasa de pe tort" , exact ca o masina de curse, zgariata si n-are grila (dupa un mic accident :D) . Mie imi place la nebunie ce ai facut, original :D
|
Foarte tare modificarea. Ce-ti sugerez eu e sa faci ceva si cu cealalta grila lipsa. Ca e aiurea gaura aia de nit acolo. Cel mai usor ar fi sa o vopsesti ca pea cealalta dar ai putea si sa o refaci sau sa ii faci gaura reala prin care sa se vada in macheta.
|
Super tare:lol: mi se pare cea mai tare modalitate de "restaurare"(daca se poate spune asa) a unei machete care banuiesc ca nu mai era intreaga:-P
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
:arrow: Subaru Impreza WRX, scara 1/24, Burago
Barile cu care a fost echipata masina le-am dat jos pentru ca mie unul, nu mi-a placut cum aratau :D Ultimele doua poze includ si varianta WRC de la Cararama !!!:D |
Quote:
|
Foarte frumoase amandoua man, iar pozele pe masura:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning