![]() |
Vai sa mor io radu ce o sa ma mai injuri... Nu am useru ala care ti-am zis eu da... lasa ca oricum se prinde lumea despre cine e vorba...
Sunt un cretin, shai la la la la, sunt un maaaaare cretin, shaaaaaai la la la la. |
adis: bine-ai venit.
g-spott: baga ma toate pozele. |
adis : nu face nimic .... asta e, eu ti-am zis ca asta defapt e userul tau ... si ranzi a zis la fel :)
munty: nu am cu ce ca am formatat hardu' ..... nici macar sa le rotesc nu am avut cu ce .... ca la cat de treji am fost am uitat ca putem sa le intoarcem din apart :lol: Acum cred ca o sa bag si restu de poze :lol: |
3 Attachment(s)
Alte poze...
|
3 Attachment(s)
Si altele ...
|
3 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
.,.,.,.,.,.,.,
|
3 Attachment(s)
.................
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
....... ma cam plictisi de pus poze :(
|
3 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
ufff.... ce greu e :)
|
3 Attachment(s)
.....