![]() |
Re: Toba Sport
pai in stationare nu prea face zgomot,decat un zgomot neglijabil.sau face cam urat daca o turezi degeaba pe loc :D pai si de exemplu daca ma opreste din cauza tobei si ii zic ca asa a venit masina din fabrica?cum ma verifica pe loc?
|
eu am o dacie din 2000 si in cartea masini scrie exact asa:
Zgomotul (dB)(A)): In mers: 75 | In stationare 82 Eu miam schimbat toba am una sport si imi face zgomot dupa 2500-3000 de ture. Si se mai aude si la relanti mai tare decat cea normala. |
Quote:
p.s. De ce credeti voi ca altii sunt prosti, si voi sunteti mai smecheri? |
Oricum incet incet se intra si la noi in normalitate.
|
Quote:
P.S:NU se pune virgula inainte de "si" ;) |
eu am fost oprit de rar pe drum, mi-au pus tot felu de senzori si fire pe masina, si cu toate ca am toba sport si m-a pus sa o accelerez, m-am incadrat in limita db admisi de ei pentru motorul meu :-?? acum depinde si de toba, a mea e silentioasa pana pe la 4 mii si probabil de aia, si zgomotul e mai mult infundat si gros decat puternic
|
ce motor ai man?de cati cmc?ce firma e toba?ai silencer la ea?
|
Quote:
P.S. A fost o scapare. S-a repetat chestia asta si a fost necesar sa imi atragi atentia? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
P.S. Nu m-am suparat la faza cu atentionatul, dar parca o spusese-i asa cu inversunare si d-aia ti-am replicat. |
Quote:
vrei sa zici ca o sa ne lase sa ne pune tobe sport, "nos" si alte alea pe masini :twisted: |
Sa zici ca nu te opreste politia din cauza sunetului sau a stiu eu ce..dar va veni vremea la I.T.P cand nu prea iti vine sa schimbi macazul..Dupa ce te-ai chinuit sa pui una sport cu tot cu sistem de prindere nu-ti mai prea vine sa o dai jos...
Oricum daca e sa cumperi una din magazin cu un sunet mai finut te vor accepta si cu ea... |
am multi prieteni cu masini cu tobe sport si i-au trecut.si daca nu merge, merge cu spaga
|
si totusi domnul ynp_46 scrie in talon ceva despre decibeli?? sau inca nu ai dat de vr-unu sa-ti arate un talon, sa vezi ce scrie in el
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning