Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Toba Sport (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/157964-toba-sport.html)

TunerInProgres 15-12-09 23:11

Re: Toba Sport

pai in stationare nu prea face zgomot,decat un zgomot neglijabil.sau face cam urat daca o turezi degeaba pe loc :D pai si de exemplu daca ma opreste din cauza tobei si ii zic ca asa a venit masina din fabrica?cum ma verifica pe loc?

Gaby19 16-12-09 09:02

eu am o dacie din 2000 si in cartea masini scrie exact asa:

Zgomotul (dB)(A)): In mers: 75 | In stationare 82

Eu miam schimbat toba am una sport si imi face zgomot dupa 2500-3000 de ture.
Si se mai aude si la relanti mai tare decat cea normala.

andi_cimpean 16-12-09 20:14

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2895520)
pai in stationare nu prea face zgomot,decat un zgomot neglijabil.sau face cam urat daca o turezi degeaba pe loc :D pai si de exemplu daca ma opreste din cauza tobei si ii zic ca asa a venit masina din fabrica?cum ma verifica pe loc?

Daca vor sa "te faca", te pun sa astepti acolo (in frig, ger, canicula) pana vine un echipaj ARR cu cele necesare pentru a-ti verifica nivelul decibelilor.

p.s. De ce credeti voi ca altii sunt prosti, si voi sunteti mai smecheri?

cannavaro 16-12-09 23:01

Oricum incet incet se intra si la noi in normalitate.

TunerInProgres 16-12-09 23:10

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2898066)
Daca vor sa "te faca", te pun sa astepti acolo (in frig, ger, canicula) pana vine un echipaj ARR cu cele necesare pentru a-ti verifica nivelul decibelilor.

p.s. De ce credeti voi ca altii sunt prosti, si voi sunteti mai smecheri?

pfft tu vrei sa imi zici mie ca oricine are o toba sport pe masina care face umpic de galagie e tarat pe la politie si masurat de ARR?

P.S:NU se pune virgula inainte de "si" ;)

RideTheRiddle 16-12-09 23:17

eu am fost oprit de rar pe drum, mi-au pus tot felu de senzori si fire pe masina, si cu toate ca am toba sport si m-a pus sa o accelerez, m-am incadrat in limita db admisi de ei pentru motorul meu :-?? acum depinde si de toba, a mea e silentioasa pana pe la 4 mii si probabil de aia, si zgomotul e mai mult infundat si gros decat puternic

TunerInProgres 16-12-09 23:19

ce motor ai man?de cati cmc?ce firma e toba?ai silencer la ea?

andi_cimpean 16-12-09 23:34

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2898651)
pfft tu vrei sa imi zici mie ca oricine are o toba sport pe masina care face umpic de galagie e tarat pe la politie si masurat de ARR?

P.S:NU se pune virgula inainte de "si" ;)

Nu esti tarat la politie, te rezolva pe loc, numai ca trebuie sa ii astepti pe cei de la ARR.

P.S. A fost o scapare. S-a repetat chestia asta si a fost necesar sa imi atragi atentia?

RideTheRiddle 17-12-09 00:02

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2898688)
ce motor ai man?de cati cmc?ce firma e toba?ai silencer la ea?

1.8 benzina, toba nu e de firma, e doar de inox complet, fara silencer ca are tips dublu. cand m-au oprit baietii buni, doar ce ma razgandisem sa dau jos catalizatoru, bine ca nu m-a mancat undeva ca o puneam de lumanari, asa s-au mirat doar sa a scos masina noxele si mai ales zgomotul si mi-au dat drumul.

TunerInProgres 17-12-09 00:18

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2898765)
Nu esti tarat la politie, te rezolva pe loc, numai ca trebuie sa ii astepti pe cei de la ARR.

f ciudat dar presupun ca asa e la romani...ti s-a intamplat sau ai auzit cazuri?

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2898765)
P.S. A fost o scapare. S-a repetat chestia asta si a fost necesar sa imi atragi atentia?

Nu am avut intentia sa te atentionez,doar sa iti spun cum e corect,nu a fost cu rautate sper sa nu te superi bafta

andi_cimpean 17-12-09 10:42

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2898868)
f ciudat dar presupun ca asa e la romani...ti s-a intamplat sau ai auzit cazuri?

Din fericire nu mi s-a intamplat si incerc sa nu ies in evidenta astfel incat sa ii intarat, dar s-a intamplat, se intampla si se va intampla.

P.S. Nu m-am suparat la faza cu atentionatul, dar parca o spusese-i asa cu inversunare si d-aia ti-am replicat.

Gaby19 17-12-09 12:04

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 2898622)
Oricum incet incet se intra si la noi in normalitate.

ce vrei sa spui ca se intra si la noi in normalitate ?
vrei sa zici ca o sa ne lase sa ne pune tobe sport, "nos" si alte alea pe masini :twisted:

Bughilas 28-12-09 10:13

Sa zici ca nu te opreste politia din cauza sunetului sau a stiu eu ce..dar va veni vremea la I.T.P cand nu prea iti vine sa schimbi macazul..Dupa ce te-ai chinuit sa pui una sport cu tot cu sistem de prindere nu-ti mai prea vine sa o dai jos...

Oricum daca e sa cumperi una din magazin cu un sunet mai finut te vor accepta si cu ea...

ynp_46 29-12-09 00:16

am multi prieteni cu masini cu tobe sport si i-au trecut.si daca nu merge, merge cu spaga

tm86srg 04-01-10 19:53

si totusi domnul ynp_46 scrie in talon ceva despre decibeli?? sau inca nu ai dat de vr-unu sa-ti arate un talon, sa vezi ce scrie in el

All times are GMT +2. The time now is 18:08.

- Copyright 2026 4Tuning