![]() |
Re: Masina SH pana in 8000 Euro
Quote:
daca ia loganu cu bani ce ramane incepe si ii baga in ea....am vazut loganuri care dupa 5 luni au dat rugina la aripi....si sa fim serios nu poti compara loganul cu alte masini care le iei in banii astia....deja cand ai un buget mai mare de 5000 nici nu ar trebui luat in considerare loganu....sunt multe masini care sunt ca an 2000-2004 si bat un logan din 2004-2008(full).....eu zic sa nu te apropii de logan ai numeroase sanse mult mai bune la 8000euro *skoda octavia-consum mic,spatioasa,cand o calci trage bine *golf 5-hatcback,la fel consum mic,cand o calci trage foarte bine *bora *passat |
Si Astra din 2002 am vazut in targ avea o aripa mancata 2 cm de rugina,costa 3000 de euro,dar nu se uita nimeni la ea si arata bine,nu avea locuri intre aripi,bara fata,sau sa stea bara fata stramb. Sunt masini din 80 care bat loganul la aceleratie,viteza,stabilitate...N-am obligat sa cumpere logan,am venit cu o idee,dar in fine. In schimb da Type R manca benzina,dar fuge mai bine ca un 320D sau un A4 1.9 Tdi.
|
iti recomand peugeot 407 2,0HDi
|
Ok deci avand in vedere toate parerile ar veni cam asa :
- Octavia Tour 1.9 TDI; - Golf 5 1.9 TDI; - Skoda Superb ;), sper sa se poata tot in banii astia - Kia Cee'd (de care nu zice nimeni nimic :( ). Mai asteptam pareri si comentarii......excludem pls Loganul :) |
in 8000e, poti sa iti iei destul de multe masini.
ford focus modelu nou diesel, si iti mai si raman ceva bani. suzuki sx4, masina mai deosebita daca iti place si mai multe, depinde de tine spre ce te orientezi. |
Daca ai un pic de noroc gasesti O2 . Din perspectiva mea Octavia tour nu merita mai mult de 5-6 mii ,deja cu 8000 iti iei ceva mai bun. Depinde de unde vrei s-o iei, pe la noi le gasesti rupte de la drumuri, la germani le gasesti cu multi km si mai trebuie sa platesti si taxa. In locul tau mi-as lua seria 3 ,a4 sau o2 , minim 2003 cu max 150.000 km.
|
Seria 3 respectiv A4 pe motorina o sa fie ambele euro 3......asta inseamna inca 2000E pe taxa lucru pe care nu vreau sa il fac. Sincer e mult si nu cred ca se merita asa de mult o masina care sa aiba deja 7 ani :( . O2 si pe benzina daca gasesc in 8000E as lua :)
|
Quote:
http://renault.anunturi-auto.4tuning...v-8904440.html Mai era una pe aici pe forum de vanzare,era si diesel. :) |
Fara suparare Laguna 2 are un prieten si nu ma prea atrage. E bine de luat in considerare si sugestia ta. M-am gandit si la ceva de prin anii 2003-2004 eternul G4 care sincer imi place mai mult ca G5 (dar nu mai mult ca G6 :P). Insa pare prea veche si cred ca suma asta 8000 e o suma mare care mi-ar permite achizitionarea unei masini care sa nu aiba mai mult de 3 ani :).
|
Quote:
|
Uite ca Ionut_Cluj are niste sugestii bune:
- Toyota Avensis 1.8 VVT-i; - Citroen C4 1.6 Hdi; - Ford mondeo 2.0 TDCI; - Ford focus; Dar ma cam atrage Toyota aia :X |
C4 ala e absolut minunat!
Ca sa-si faca si colegii o idee: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...49&origin=PARK |
Trebuie sa invat intai germana :) dar e bine de stiu ca e minunat :)
|
ABS, Einparkhilfe, El. Fensterheber, El. Wegfahrsperre, ESP, Leichtmetallfelgen, Servolenkung, Tempomat, Zentralverriegelung
= ABS, senzori de parcare, geamuri electrice, oglinzi electrice, ESP, jante aliaj, servo, pilot automat, inchidere centralizata 1. Hand, Scheckheft, 5-Gang Getriebe, Regensensor, Multifunktionslenkrad, Radio/CD, Außentemperaturanzeige, Außenspiegel abklappbar, Außenspiegel beheizbar, Zentralverriegelung mit Fernbed., Durchlademoeglichkeit, Außenspiegel elektr., Kopfstützen im Fonds, Bordcomputer/Reiserechner, Sitzbank hinten geteilt, Alu-Felgen 17 Zoll, 3. Bremsleuchte, Gepäckraumabdeckung, Mittelarmlehne, Nebelscheinwerfer, Innnenausstattung Velours anthrazit = 1 singur proprietar, carte service, cutie manuala in 5 trepte, senzori de ploaie, volan multifunctional, radio/cd, termometru, oglinzi incalzite, retractabile, inchidere centralizata cu telecomanda, tetiere anterioare, computer de bord, bancheta spate fractionabila, jante aliaj 17 inchi, al 3-lea stop de frana, portbagaj tapisat, cotiere, proiectoare ceata, tapiserie interioara din velour antracit. |
Sti cum e suna atractiv si un C4 modelul cu fundul ala rotund (si asa ala cu fundul patratos nu ma incanta). Ma tot uit la bordul ala si sincer e unic! Problema e ca e unic dar cam ciudat :-?? Nu stiu cum dar sincer nu inteleg nimic din bordul ala :). Stiu ca am gasit un comentariu tare idiot :) dar trebuia sa o zic :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning