![]() |
Re: Renault Clio Symbol
care-i rolul chip tunningului..stiu ca-i rescrie softul..bla..bla..bla..dar de unde vin caii astia..il forteaza..CARE-I FAZA?:?:
|
sal lume ...am si yo un symbol de 1.5 dci ...si nush ce fel de kit exterior se potriveste ...:( ...ma puteti ajuta si pe mine ??? :D
|
In viziunea mea nu e o masina pentru care designul sa fie un atu,vorbesc de modificarile ulterioare.Cautati ceva in stil RS,este mult mai frumos,chiar si pe berlina.Intotdeauna mi au placut variantele sport cum ar fi Peugeot RC,Opel Astra OPC,octavia RS,Golf GTI,Clio RS,Megane RS,Seat Leon Cupra R.Decideti dvs ce e mai frumos,ceva agresiv care sa trezeasca interes doar pasionatilor sau un tuning care sa atraga privirile tuturor.Eu,unul, asa cum am spus aleg ceva care sa fie apropiat de masina ca sa i si pastreze linia.Am uitat sa amintesc de astra GSI si Kadett GSi,niste bomboane de masini.
|
Quote:
|
Acum Am Platit Un Clio Shi Astept Sa-l Iau Pe Vineri
|
Astept Propuneri
|
Cine Ma Indeamna Shi Pe Mine Catre Un Centru De Tuning Mai Pt Buzunarul Nostru De Romani
|
tata are un renault clio Dynamique 1,4 16V 98 CP..cam ce pot sa-i fac pe bani nu prea multzi ..sa sune mijto si mai multzi cai ..si exterior ceva mai putin
|
ce cip/unde sa pun ? pt un symbol de 65 cp ?
astept parerile celor care au pus pe masina lor :) eventual pm.....ms :D |
chiar nici un propietar de symbol cip`uit nu vrea sa ne dea si noua un pont,doua..... ? ??????
|
-= "tata are un renault" ... "ce pot sa fac la mashina lu mama? " ..... clio 1.4 cm3 16v 98 cp stock ====>>> evacuare schimbata , filtru de aer , cip tuning , camasi mai subtiri si injectoare schimbate , cutia de clio v6 si sa imi ziceti dup-aia cum merge mashinuta ! :) astept divergentele ca sigur o sa iasa :)
|
da pt dci,nu ai nici o retea,gogule ?
|
pai in primul rand un cip ajuta mai mult un diesel decat un benzinar , "gogule" , cutia isi face efectul si la diesel . ia exemplul megane : megane 1.5 dci - 100 cp (de ce ? de unde ? din soft => upgrade). si dak te tine buzunarul schimbi turbina, pui ceva mai nesimtit de 1.2 bari si vezi tu atunci.orikum dak chiar vrei sa faci ceva din clio (nu am citit posturile tale anterioare toate) incepi cu suspensiile , jante mai mari (de 15 cel putin) , cip , cutia (dak reusesti sa faci rost) , evacuare + filtru si turbina pt un demaraj mai bun ;) take care !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning