![]() |
Re: Audi A6 S-line 2009
Daca mai are cineva ceva idei/pareri va rog sa-mi spuneti,poate imi vor fi de folos8)
|
Quote:
Nice car btw, mai putin logo-ul de S6.. ce ne-am face fara ele :rolleyes2 |
Pai al motor nu o sa umbli??...k ar fi pacat ca o masina asa tare sa nu manance asfaltul!....
|
Quote:
|
Imi place tare mult masina ta! Sa o porti sanatos si sa te bucuri de ea.
|
Quote:
|
Frumoasa masina Dodo! :) Vroiam sa te intreb, de ce ai ales sa-ti schimbi spoilerul cu unul de S-line cand puteai sa-ti montezi acele leduri si pe bara clasica de A6.
Tobele sunt doar de design sau ai inlocuit ceva si la traseul evacuarii? Daca poti pune un filmulet sa le auzim si noi :) |
Quote:
Cat despre tobe,nu sunt de design,au fost inlocuite cele vechi pana la toba centrala.Sunt tobe remus omologate.Mai trebuie gadilite putin sa aiba sunetul putin mai "dragutz" si rezonanta,o sa pun si un filmulet dupa ce vor fi finalizate 8) |
bara de S6 se potrivea dar sa tai din armatura, nush cum de nu-ti venea la aripi... , cat te-a costat evacuarea? pe cand jantele de S6? :-w
|
Quote:
Evacuarea m-a ajuns 600 euro,am facut comanda din austria de la Remus. Cat despre jante...ma gandesc pe viitor,oricum pt drumurile din romania nu prea iti poti permite ceva exagerat |
Quote:
mai urmeaza ceva la masina?:twisted: |
Sa inteleg ca motorul 3.0 este benzina ? :)
|
Dupa evacuarile initiale 99.99 % este 3.0 tdi.
|
1 Attachment(s)
Uite o poza cu volanul de rs6 si un volan normal. Ca sa iti faci o idee.
Cred ca s-ar fii potrivit mai bine dar daca tie iti place mahonul :). Nu vrei niste jante pe 19 de rs4? Sunt incaltate cu anvelope 275/35 19 si au talonul mai mare ca sa nu se zgarie prin gropile din romanica. |
Quote:
As putea sa-i mai pun niste praguri de S si poate niste jante pe viitor. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning