![]() |
Re: Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!
Frumos! Bravo Dacia!
Daca ar baga si varianta 1.9 dci ar fi si mai tare, oricum la 1200kg sunt suficienti si 105 caluti! |
Arata bine :).Sunt curios cum arata interiorul
|
Interiorul e IDENTIC cu cel de pe sandero. Plastice la greu. Observ in primul post ca se repeta de foarte multe ori cuvantul fiabilitate... sa fim seriosi cum poti sa-ti dai seama ca o masina e fiabila daca nici macar nu ai scos-o pe piata?
|
<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/Md3QTtc7M0Q" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
|
E urata, dar masinile cu care se dueleaza sunt si mai urate. Bravo Dacia !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
se pare ca vor construi si o berlina mai mare pe platforma noului renault fluence cu motorizari intre 90-140cp |
Quote:
Mie imi place per total, gama de motorizari e ok pentru 1.2-1.3 tone, arata acceptabil, daca pretul o sa fie corect tot tacamul o sa fie complet. E cert ca este un pas mare pentru Dacia. Uitandu-ma in urma cu nu foarte multi ani vad ce masini produceam, Dacia 1310 si Dacia Papuc. Acum avem Sandero, Logan si Duster care sunt ani lumina fata de masinile alea care erau 90% Dacia 1300 de acum 40 de ani. Progresul a fost rapid, sa speram ca linia ascendenta se mentine :). |
Cum a aratat conceptul si ce catastrofa a iesit.......... :cry:
DE PLĪNS nu alta, deceptie pe toata linea. Un Nissan Casca(val)i cu bot de SAAB |
Catastrofa? Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, arata chiar ok pentru Dacia. Si...la care concept te referi? Ca despre ala SF s-a zis clar ca a fost un exercitiu de design.
|
Ma refer la DUSTER-ul cu care s-a facut atīta vīlva.
Mi-e clar ca un concept nu intra īn serie īn veci dar se preia cel putin 40% din el. Aici nu s-a preluat nimic cu toate ca se putea prelua cel putin din punct de vedere al design-ului. |
Nu cred ca au spus cei de la Dacia ca viitorul suv se v-a inspira din designul conceptului. :)Dusterul Concept a fost doar un excercitiu de design,nimic mai mult.
Eu astept sa o "rastoarne" iar nemtii. :lol: |
Quote:
si totusi..mie imi place foarte mult Dusterul ! Desi, era bine sa se puna si un motor mai maricel, un 1.9 dci nu strica , mai ales pt 4x4. Abia astept sa dau o tura cu ea:D |
2 Attachment(s)
Poze cu bordul... :)
Cutie 6 + 1,piele cred eu.. :) Ceva butoane ciudate jos. :lol: |
imi place designul:)...un pas mare pentru Dacia!:)ar mai trebuie sa scoata un coupe ceva:-):-)
|
Pana la urma datele tehnice si toate pozele astea, atat cu interiorul cat si cu exteriorul, conteaza foarte putin. Sunt convins ca pretul va fi aspectul care va face diferenta dintre un succes (cel putin egal cu al Loganului) sau o catastrofa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning