Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   cum dam de voi la mare ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1576-dam.html)

CT-87-ADY 08-08-04 14:17

Mare

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
a cam plouat cam 15 min pe zii ieri shi azi dar e cool.merita sa veniti.plimbari prin statiuni,prin mamaia,port.exista o gramada de lucruri de facut.parerea mea...

Bah frate eu zic k lumea vine pt. mare la MARE nuh?
Shi la mare e km d *** k e frig...
Off-Topic: Martzi vin la bukle sa-mi tunez mashina! :twisted:

madfish 20-08-04 23:00

si ce iti modifici la ea?

CT-03-ART 21-08-04 08:22

da frate ia zii ce ai facut sau ce o sa faci la mashinutza???

madfish 24-08-04 00:39

hai mai rpd ca suntem curiosi ..

X-Ray-Eyes 24-08-04 01:04

Fara Off Topic va rog frumos !
Mersi !

needBrain 25-08-04 03:39

mare de tot offtopic-ul asta......poate prea mare sau mai bine zis,prea mult

CT-03-ART 30-03-05 13:58

mai vine cineva la mare...sau o lasatzi moarta...de 1 mai am auzit ca o sa se faca cate ceva...ar fii pacat sa pierdetzi...

-=X-Team=-82-MDN 30-03-05 14:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
pe mine tot nu m-a lamurit nimeni, nu mi-a dat nimeni un nr de telefon ori something :) EU VIENRI SAU SAMBAT CEL TARZIU SUNT LA MARE!!!!! o sa fiu per pedes sau cu masina cu o dacie rosie cu sigla de la 4 tuning pe luneta... so astpt un nr de telefon ceva! Cei care mai sunt i perioada aia 30 -2 august la mare a dea un PM ceva sa ne meet there! :)

parca noi am vb la buc. odata ... cred ca mai ai nr. meu de tel ... :) daca nu .. pot sa ti`l dau .. si cu mare placere ... putem sa ne gasim prin c`ta... :) :) :)

madfish 31-08-05 18:56

lumea a venit la mare da nu au anuntzat :evil:

Psycho 09-07-06 14:12

Re: cum dam de voi la mare ?

A venit vara ... vine lumea din tara la mare ...

dupa ora 8 constantza se strange in orash la sala sporturilor .. majoritatea mashinilor sunt inscriptionate cu
x team .. anonimous 4tuning . ...

plusz k o gramada din noi patineaza prin orash ....

dati si voi un semn de viatza cand venitzi la mare .. !!

needBrain 09-07-06 18:51

nu am mai vazut sala sporturilor asa de goala sambata seara de nu mai stiu cat timp :))) aseara era pustiu,si in mamaia am facut de la aqua pana la cazino cam juma de ora...

Most_Wanted 11-07-06 14:06

...da vine ..lumea ...si daca e cineva ...care nu isi permite cazare pe la nush ce hotel ...am eu 2 camere .....deci care vor ...sa vb cu mine

ranek 15-07-06 19:34

maine dupamiaza sau luni cel tarziu ajung si eu in Ct ... Astept sa vad cam cum sta treaba pe la voi ;) !

CT-07-APV 21-07-06 14:30

As vrea sa va intalnesc si eu pe cei din tara daca veniti la CTA, eu sunt de obicei la sala sporturilor dupa ora 9 jumate sau putin prin port. Poate ne vedem mai multi la mare vara asta daca mai vreti vorbesc eu cu baietii de aici sa facem o adunare mare. Astept raspunsuri sau pm. HAIDETI LA MARE CA E CALD :d

needBrain 21-07-06 16:43

da....noaptea e de geaca asa de cald e
acu de 2 zile e mai bine

All times are GMT +2. The time now is 13:06.

- Copyright 2026 4Tuning